Connect with us
Stii cicatricea pe care multe persoane o au pe bratul stang? Ti s-a spus ca provine de la un vaccin. Uite care este ADEVARUL

Știri

Stii cicatricea pe care multe persoane o au pe bratul stang? Ti s-a spus ca provine de la un vaccin. Uite care este ADEVARUL

Mai mult ca sigur ai vazut la multe persoane pe bratul stang, sau poate ai chiar si tu, o cicatrice ciudata, a carei dimensiuni variaza.

La unii poate avea un diametru mai mare, la altii poate fi mai mic. Probabil ti s-a spus ca aceasta provine de la un vaccin, dar oare stii cu adevarat toate detaliile?

Intr-adevar, acest semn provine de la vaccinul de prevenire a variolei, dar nu ti se pare ciudat ca in urma unei intepaturi ramane o cicatrice atat de mare? Explicatia este foarte simpla!

Vaccinul nu se facea doar cu o singura intepatura, ci cu mai multe; bratul era ciupit de cel putin 5 ori, uneori chiar de 10 ori. In urma acestui procedeu se formau mai multe basici care se spargeau, iar dupa ce se uscau lasau in urma o cicatrice.

Aceasta este explicatia semnului ramas. De unde apare diferenta de marime de la o persoana la alta? Cicatricile mai mari apareau la persoanele cu pielea mai sensibila.

Continue Reading
You may also like...

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top