Connect with us
Stirile zilei 10 iulie 2016. Stiri 10.07.2016. Cele mai importante subiecte de astazi.

Știri

Stirile zilei 10 iulie 2016. Principalele stiri de astazi

Stirile zilei 10 iulie 2016. Iata care sunt cele mai interesante stiri de astazi.

1.Finala Euro 2016: Franta – Portugalia, duminica, de la ora 22.00

Franta si Portugalia se intalnesc in ultimul act al Campionatului European de Fotbal, duminica, 10 iulie, de la ora 22.00, pe Stade de France din Paris. Meciul va fi arbtirat de englezul Mark Clattenburg. Vezi aici finala LIVE TEXT si VIDEO.

2.COSR a anuntat ce sportivi romani vor participa la JO 2016

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a anuntat lista de sportivi romani care vor participa la Olimpiada de Vara de la Rio de Janeiro. 96 de sportivi sapte reserve se afla pe lista. Citeste aici mai multe!

3.Fetita lui Dan Condrea, marturie cutremuratoare

Fetita lui Dan Condrea si a Laurei Georgescu sustine ca a fost maltratata de patronul Hexi Pharma si de cea de-a doua nevasta a acestuia Uliana Ochinciuc. Citeste aici mai multe!

4.Principalele decizii ale summitului NATO

Alianta Nord-Atlantica va prelua scutul antiracheta de la Deveselu, iar in Marea Neagra va fi o prezenta constanta a NATO. Totodata, Alianta isi va intensifica eforturile de combatere a Statului Islamic. Citeste aici mai multe!

5.Matador renumit, ucis de taur, in direct la TV

Matadorul spaniol Victor Barrio si-a pierdut viata in timpul unei coride, dupa ce a fost impuns mortal de un taur. Evenimentul era transmis in direct la o televiziune spaniola. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top