Connect with us
Stirile zilei 13 iulie 2016. Cele mai importante stiri de miercuri, 13.07.2016. Principalele subiecte de astazi!

Știri

Stirile zilei 13 iulie 2016. Cele mai importante stiri de azi!

Stirile zilei 13 iulie 2016. Principalele stiri de astazi! Cele mai importante subiecte!

Revolte in penitenciarele din tara

In penitenciarele din Romania au izbucnit mai multe revolte in ultima vreme. Detinutii sunt nemultumiti de conditiile in care stau. Citeste aici mai multe!

O femeie a murit la Spitalul de Arsi din cauza unei transfuzii gresite

O femeie in varsta de 68 de ani a murit cu zile in Spitalul de Arsi din Bucuresti, dupa ce medicii i-au facut o transfuzie cu sange care nu corespundea grupei sale sangvine. Citeste aici mai multe!

Caz de sclavie intr-o comuna din Arges

In jur de 40 de oameni, printre care femei si copii, au fost tinuti in sclavie in comuna Berevoiesti din judetul Arges. Procurorii DIICOT, ajutati de peste 400 de jandarmi si politisti au descins astazi la gruparea care a tinut oamenii in conditii groaznice. Citeste aici mai multe!

Romania, in semifinalele Campionatului Mondial de Handbal feminine U-20

Echipa Romaniei de handbal feminin s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial de tineret din Rusia, dupa ce a invins Croatia in sferturi, scor 21-20. Citeste aici mai multe!

Gregorian Bivolaru, adus in tara

Magistratii francezi au respins apelul facut de Gregorian Bivolaru la decizia de extradare. Liderul MISA va fi adus in Romania pentru a sta 6 ani in inchisoare pentru trafic de persoane. Citeste mai multe pe Digi24!

Valer Dorneanu, noul presedinte al CCR

Valer Dorneanu a fost ales, cu majoritate de voturi, in functia de presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei. Inainte de a ajunge la Curte, a fost adjunct al Avocatului Poporului pentru domeniul – armata, justitie, politie, penitenciare. El a mai fost deputat PSD in 2000-2008, iar in primul mandat de parlamentar a fost presedintele Camerei Deputatilor. Citeste mai multe pe Hotnews!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top