Connect with us
Știrile zilei 13 octombrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Știri

Știrile zilei 13 octombrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Știri 13.10.2016. Principalele subiecte ale zilei!

Transfăgărășanul, închis din cauza viscolului. Utilajele de deszăpezire intervin

Drumul naţional (DN) 7 C Transfăgărăşan este închis, joi, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, din cauza visolului, mai multe utilaje intervenind în zonă pentru deszăpezirea şoselei. Vă reamintim că Administrația Națională de Meteorologie a emis două Coduri Galbene de vreme severă. Acestea sunt valabile în șase județe din țară. Citește aici mai multe detalii!

Arafat, ajutor pentru sinistrații din Galați

Raed Arafat a anunțat cum intervin autoritățile în cazul sinistraților. Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă a decis scoaterea de la Rezervele de Stat a 18.000 de litri de apă minerală, 12.000 de conserve de carne şi 15.000 de conserve de pateu. Ajutorul vine pentru locuitorii din Pechea, Cuza Vodă şi Slobozia Conachi,care nu se pot întoarce în locuinţele inundate. Citește aici mai multe detalii!

Imaginile terorii! O fetiță rănită în bombardamentele din Siria își caută tatăl

Imaginile care arată drama pe care o trăiesc familiile din Siria! O fetiță plină de praf și de sânge a devenit virală pe rețelele de socializare. Fetița în vârsta de numai 8 ani își strigă cu disperare tatăl. Citește aici mai multe detalii!

Românul răpit în Nigeria a fost eliberat. MAE face precizări

Inginerul român, răpit în data de 11 octombrie, a fost eliberat. Ministerul Afacerilor Externe face aceste precizări orintr-un comunicat. Românul fusese răpit în noaptea de duminică spre luni. Atacatorii au deschis focul asupra personalului de securitate care îl escorta pe român şi restul echipei sale. Citește aici mai multe detalii!

Regele Thailandei, monarhul cu cea mai lungă domnie, a murit

Regele Thailandei, Bhumibol Adulyadej, monarhul cu cea mai îndelungată domnie din lume, 70 de ani, a încetat din viaţă, a anunţat joi Casa Regală de la Bangkok. Toţi cei patru copii ai regelui, inclusiv prinţul moştenitor Maha Vajiralongkorn, au mers joi la spital, pentru a doua zi consecutiv, pentru a fi alături de tatăl lor. Citește aici mai multe detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top