Connect with us
Știrile zilei 14 octombrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Știri

Știrile zilei 14 octombrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Știri 14.10.2016. Principalele subiecte ale zilei.

Atac cu rachete în Antalya. Atacatorii au vrut să lovească un petrolier

Atac cu rachete în Antalya. Atacatorii au vrut să lovească un petrolier. Din nefericire există victime, după ce rachetele au lovit o clădire. Citește aici mai multe detalii!

Momente de panică la Penitenciarul Poarta Albă! O angajată amenințată cu un cuțit și sechestrată de deținuți

Clipe de panică la Penitenciarul Poarta Albă! O angajată a fost ameninţată cu un cuţit şi sechestrată în baie de către doi deţinuţi care au încercat să o agreseze sexual. Femeia a reuşit abia după aproximativ zece minute să îi convingă pe cei doi bărbaţi să o lase în pace. Deţinuţii au fost sancţionaţi, iar conducerea penitenciarului a început o anchetă. Citește aici mai multe detalii!

O cursă Tarom pe ruta București-Timișoara, amânată două ore

Tot mai multe incidente ale companiei Tarom, în ultima perioadă! O cursă a companiei de stat Tarom, pe ruta Bucureşti-Timişoara, care trebuia să decoleze de la ora 12:40 de pe Aeroportul „Henri Coandă” a fost amânată pentru aproximativ două ore. Citește aici mai multe detalii!

Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererea de urmărire penală a lui Gabriel Oprea, pentru ucidere din culpă

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, ministrului Justiţiei cererea de urmărire penală a lui Gabriel Oprea, în dosarul în care este acuzat de ucidere in culpă. Citește aici mai multe detalii!

Atac cu mașina-capcană în Siria: Cel puțin 17 morți și zeci de răniți

Atac cu mașina-capcană în Siria. Cel puţin 17 persoane, inclusiv 14 rebeli, au fost ucise, iar alte zeci au fost rănite joi în explozia unei maşini-capcană la un post de control aflat sub controlul opoziţiei, în provincia Alep, în nordul Siriei. Citește aici mai multe detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top