Connect with us
Știrile zilei 19 octombrie. Principalele știri de astăzi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile, prezentate de huff.ro.

Știri

Știrile zilei 19 octombrie. Principalele știri de astăzi

Știrile zilei 19 octombrie 2016. Principalele știri de azi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile.

DNA a pus sechestru pe un imobil al lui Victor Ponta

DNA Ploieşti a pus sechestru pe un imobil al fostului premier Victor Ponta în dosarul în care acesta este urmărit penal alături de deputatul Sebastian Ghiţă pentru presupuse infracţiuni comise în legătură cu invitarea lui Tony Blair în România, în 2012.

Verificări la Ministerul Economiei legate de participarea producătorilor români la SIAL

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu a anunţat că membri ai Corpului de Control al premierului sunt într-o acţiune de documentare la Ministerul Economiei legate de acţiunile întreprinse pentru participarea producătorilor agricoli români la târgul SIAL din Paris. Citește aici mai multe!

Grevă în spitale, miercuri, timp de două ore. Ce revendicări au medicii

Sindicaliștii din sistemul sanitar au declanșat miercuri grevă în spitale. Greva de avertisment A DURAT două ore, de la 8 la 10, interval în care se vor asigura doar situațiile de urgență. Citește aici mai multe!

Sorin Andrei Niculescu, soțul Andei Adam, adus cu mandat la DIICOT

Sorin Andrei Niculescu, soțul Andei Adam, a fost adus la DIICOT Constanța. Pe numele acestuia a fost emis un mandat, el fiind cercetat pentru clonare de carduri. Citește aici mai multe!

Stenograme PRU: Bogdan Diaconu despre Victor Ponta: „E instabil, e cu capul!”

Stenograme în care liderul PRU Bogdan Diaconu discută cu o persoană despre situația lui Victor Ponta au fost publicate de site-ul stiripesurse.ro. Citește aici mai multe!

SUA: Atac armat în parcarea unui liceu din San Francisco

Un atac armat s-a produs în SUA, în parcarea unui liceu din orașul San Francisco, au anunțat reprezentații forțelor de ordine. Atacul s-a produs la ora 1.20 (ora României), în apropiere de June Jordan School for Equity. Citește aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top