Connect with us
Știri 19.09.2016

Știri

Știrile zilei 19 septembrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Știri 19 septembrie 2016. Cele mai importante subiecte ale zilei!

1. Incendiu la o școală din Pitești

Panică la o școală din Pitești! Un incendiu a izbucnit la primele ore ale dimineții, la scurt timp după ce elevii au început orele. Aproximativ 600 de elevi și profesori s-au autoevacuat când au observat că tabloul electric a luat foc. Citește aici mai multe detalii!

2. Cioloș, anunț important despre taxe, impozite și indemnizații

Dacian Cioloș, premierul României, a vorbit în plenul Parlamentului reunit despre taxe, impozite și indemnizații. Primul ministru a prezentat planul guvernului pentru întreaga perioadă a mandatului. Citește aici mai multe detalii!

3. PNL depune plângere penală în scandalul schimbării directorilor de școli

Liberalii se gândesc să depună plângere penală în scandalul schimbării directorilor de şcoli. Aceştia vor decide, cel mai sigur, ce vor face în actualul scandal din Învăţământ după ce preşedintele comisiei de învăţământ din Senat, Dumitru Oprea, a acuzat că i-a fost falsificată semnătura pe anumite documente în care erau trecute schimbările de la vârfurile instituţiilor educaţionale din România. Citește aici mai multe detalii!

4. Vasile Blaga, audiat ca martor la DNA

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a venit luni la Direcţia Naţională Anticorupţie, el declarând că a fost citat pentru a fi audiat ca martor într-un dosar deschis în acest an,dar că nu ştie despre ce fapte este vorba. Citește aici mai multe detalii!

5. Cod Portocaliu de ploi până miercuri

Administrația Naționaă de Meteorologie a emis un Cod Portocaliu, valabil începând cu ora 15:00 și până mâine, 20 septembrie ora 12:00, în mai multe județe din țară. Citește aici mai multe detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top