Connect with us
Stiri 20.08.2016

Știri

Stirile zilei 20 august 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 20 august 2016. Principalele stiri de azi. Cele mai importante subiecte

1. Meciul Steaua-Dinamo: Masuri sporite de siguranta

In aceasta seara, de la ora 21:00, va fi disputata partida dintre Steaua-Dinamo. Peste 500 de jandarmi au fost mobilizati pentru a asigura linistea participantilor la meci. Citeste mai multe detalii aici!

2. Conducerea Sky News, audiata de DIICOT

Procurorii DIICOT vor sa audieze si conducerea Sky News pentru a afla in ce imprejurimi a fost realizat materialul despre traficul de arme din Romania. De asemenea, anchetatorii romani vor sa trimita un procuror in Marea Britanie pentru a asista la audieri. Citeste mai multe detalii aici!

3. Simona Halep, in semifinale la Cincinnati

Simona Halep (cap de serie numărul 3) s-a calificat in semifinalele de la Cincinnati, dupa ce a trecut de Agnieszka Radwanska (cap de serie numărul 5). Citeste mai multe detalii aici!

4. Actorul Vladimir Draghia a fost prins baut la volan

Vladimir Draghia a fost surprinsi de politistii de la Rutiera la volan desi consumase alcool. Oamenii legii efectuau o razie pe litoral, iar actorul a fost unul dintre soferii care au ramas fara permis. Citeste mai multe detalii aici!

5. Un turist venit in vacanta la Slanic Prahova este cautat de politisti dupa ce a lasat un bilet de adio

Echipe de politisti, politisti locali, jandarmi, pompieri si voluntari cauta, sambata, un barbat in varsta de 62 de ani care a disparut din localitatea Slanic, judetul Prahova. Citeste mai multe detalii aici!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top