Știri

Stirile zilei 20 august 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 20 august 2016. Principalele stiri de azi. Cele mai importante subiecte

1. Meciul Steaua-Dinamo: Masuri sporite de siguranta

In aceasta seara, de la ora 21:00, va fi disputata partida dintre Steaua-Dinamo. Peste 500 de jandarmi au fost mobilizati pentru a asigura linistea participantilor la meci. Citeste mai multe detalii aici!

2. Conducerea Sky News, audiata de DIICOT

Procurorii DIICOT vor sa audieze si conducerea Sky News pentru a afla in ce imprejurimi a fost realizat materialul despre traficul de arme din Romania. De asemenea, anchetatorii romani vor sa trimita un procuror in Marea Britanie pentru a asista la audieri. Citeste mai multe detalii aici!

3. Simona Halep, in semifinale la Cincinnati

Simona Halep (cap de serie numărul 3) s-a calificat in semifinalele de la Cincinnati, dupa ce a trecut de Agnieszka Radwanska (cap de serie numărul 5). Citeste mai multe detalii aici!

4. Actorul Vladimir Draghia a fost prins baut la volan

Vladimir Draghia a fost surprinsi de politistii de la Rutiera la volan desi consumase alcool. Oamenii legii efectuau o razie pe litoral, iar actorul a fost unul dintre soferii care au ramas fara permis. Citeste mai multe detalii aici!

5. Un turist venit in vacanta la Slanic Prahova este cautat de politisti dupa ce a lasat un bilet de adio

Echipe de politisti, politisti locali, jandarmi, pompieri si voluntari cauta, sambata, un barbat in varsta de 62 de ani care a disparut din localitatea Slanic, judetul Prahova. Citeste mai multe detalii aici!

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More