Connect with us
Stirile zilei 20 iulie 2016. Principalele subiecte ale acestei zile. Cele mai importante stiri.

Știri

Stirile zilei 20 iulie 2016. Cele mai importante stiri

Stirile zilei 20 iulie 2016. Principalele stiri de miercuri.

  1. Radu Beligan a murit!

Marele actor roman Radu Beligan a murit la varsta de 97 de ani, in urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Maestrul era internat inca de vineri la Spitalul Elias din Bucuresti. Citeste aici mai multe!

2. Reactiile marilor actori dupa moartea lui Radu Beligan

Marii actori ai Romaniei au reactionat dupa moartea maestrului Radu Beligan. Si presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj dupa decesul actorului. Citeste aici mai multe!

3. Oficial: Dan Condrea s-a sinucis

Cauza mortii lui Dan Condrea este sinuciderea, a anuntat consilierul Procurorului General al Romaniei, dupa finalizarea raportului privind decesul acestuia. Citeste aici mai multe!

4. Verdict amanat in cazul procesului Rapidului. Clubul ar putea sa nu evolueze in Liga 1

Rapid Bucuresti a primit un nou termen in procesul de faliment. Clubul giulestean ar putea sa nu evolueze in Liga 1, iar ACS Poli Timisoara ar putea sa ii ia locul. Citeste aici mai multe!

5.Europol: 11 suspecti de terorism arestati in Romania in 2015

Potrivit unui raport al Europol, 11 persoane acuzate de terorism au fost arestate in tara noastra anul trecut. Citeste aici mai multe!

6.Intalnire Putin – Erdogan la Rusia, la inceputul lui august

Vladimir Putin si Recep Tayyip Erdogan se vor intalni la inceputul lunii august in Rusia, a anuntat purtatorul de cuvant al Kremlinului. Locul si data exacta a intrevederii dintre cei doi sefi de stat nu a fost inca anuntat. Citeste mai multe pe Agerpres! 

7. CCR amana deciza in cazul casatoriilor gay

Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a amanat pana in luna septembrie luarea unei decizii cu privire la constitutionalitatea mariajelor dintre persoanele de acelasi sex. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top