Connect with us
Stirile zilei 22 iulie 2016. Principalele subiecte de astazi. Cele mai interesante stiri ale acestei zile.

Știri

Stirile zilei 22 iulie 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 22 iulie 2016. Cele mai importante stiri de astazi.

1.Sorin Ovidiu Vantu se intoarce in inchisoare

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, fostul patron al Realitatii TV, se intoarce in puscarie pentru 6 ani si 2 luni de zile. Vintu a fost condamnat in dosarul Petromservice. In acelasi dosar fiugureaza si Liviu Luca, care a primit 6 ani de inchisoare si Ovidiu Turcanu, cu aceeasi pedeapsa. Citeste aici mai multe!

2.Romania se implica in lupta contra Statului Islamic

Romania se implica in lupta contra jihadistilor din Statul Islamic. Tara noastra va participa in anul 2016 cu cel mult 50 de militari la Coalitia Globala anti-ISIS. Anuntul a fost facut dupa reuniunea ministrilor Apararii si Externelor din tarile care iau parte la coalitie. Citeste aici mai multe!

3.Haos in Liga 1! Rapid Bucuresti ar putea sa nu fie exclusa

Comisia de Disciplina a FRF urmeaza sa dea luni verdictul final in cazul echipei Rapid Bucuresti. Anuntul a fost facut de presedintele Federatiei, Razvan Burleanu, care a taxat LPF pentru atitudinea avuta in acest caz. Citeste aici mai multe!

4. Accident pe Podul Baneasa din Bucuresti

Un accident a avut loc pe Podul Baneasa din Capitala, iar traficul a fost blocat in acea zona. Incidentul rutier s-a petrecut la intersectia strazilor Nicolae Caramfil cu Alexandru Serbanescu. Patru masini au fost implicate in accident, iar o masina s-a rasturnat pe linia de tramvai, astfel ca tramvaiul 5 nu a putut circula. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top