Connect with us
Stirile zilei 23 mai 2016

Știri

Stirile zilei 23 mai 2016

Stirile zilei 23 mai 2016: Apar o serie de noi amanunte despre moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

1. PROCURORUL GENERAL NEAGA FILAJUL SRI

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, neaga orice implicare a Serviciului Roman de Informatii in moartea lui Dan Condrea. Vezi ce a declarat procurorul si ce intampla mai departe cu ancheta Hexi Pharma AICI.

2. TRAGEDIA COLECTIV SE REPETA LA MII DE KM DE ROMANIA

17 eleve au murit intr-un camin studentesc, tragedie parca trasa la indigo cu incendiul din clubul Colectiv. Este vorba despre eleve minore de gradinita si clasa primare. Alte 5 fete au fost ranite de flacari, dintre care doua se afla in stare grava la spital. Vezi filmul tragediei AICI

3. DUPA HEXI PHARMA, INCEPE ANCHETA HP

Nu doar in cazul companiei Hexi Pharma au procurorii suspiciuni de coruptie. DNA deschide un nou dosar-bomba in care este implicata compania HP Romania. Doi fosti sefi ai Casei Nationale de Sanatate, Vasile Ciurchea si Irinel Popescu, sunt acuzati de procurori de abuz in serviciu, iar prejudiciul despre care se vorbeste ar fi de 16 milioane de euro. Vezi mai multe pe stirileprotv.ro.

4. ALINA GORGHIU, DESPRE POZA LUI SAVA CU PIEDONE

Stirile zilei 23 mai 2016
Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a reactionat dupa fotografia in care Razvan Sava, primarul interimar al Capitalei de la liberali, apare pictat pe fata alaturi de fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. Pe fruntea lui Piedone scrie „Sava”, iar pe fruntea lui Sava scrie „Pie”. Vezi ce a spus Gorghiu despre excluderea din partid a lui Sava pe hotnews.ro.

5. DAVID CAMERON, ATAC VIRULENT LA ADRESA TURCIEI

David Cameron ataca dur Turcia pentru ca nu este in stare sa faca progrese pentru aderarea la Uniunea Europeana. Ironic si serios in acelasi timp, premierul englez a facut o previziune despre anul in care Turcia va adera la UE. Vezi despre ce data incredibila vorbeste pe gandul.info.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top