Știri

Stirile zilei 25 mai 2016

Stirile zilei 25 mai 2016. Cazul lui Dan Condrea continua sa fie principalul subiect al zilei.

1. Dan Condrea a fost inmormantat, cu slujba, la cimitirul Sfanta Vineri

Dan Condrea a fost inmormantat miercuri la cimitirul Sfanta Vineri din Capitala, unde sunt ingropati bunicii si parintii sai. Desi principala ipoteza luata in calcul de autoritati in cazul decesului sau este sinuciderea, in lipsa unui rezultat oficial, seful Hexi Pharma a fost inmormantat cu ceremonie religioasa. Citeste mai multe aici!

2.Martora din cazul lui Dan Condrea, audiata la Parchet

Femeia care a fost depasita de Dan Condrea cu cateva minute inainte de producerea accidentului a fost audiata la Parchetul General. Aceasta a sustinut ca seful Hexi Pharma nu avea viteza de 150 km/h, asa cum s-a spus pana acum, insa ca nu a vazut momentul impactului. Citeste aici declaratiile facute de Gabriela Monica Pelin, martora la accidentul in urma caruia a murit Dan Condrea. 

3.Dezinfectanti cu bacterii de hazna, marca Romchim, descoperiti la Spitalul Elias

Scandalul Hexi Pharma nu este unic. Un medic de la Spitalul Elias a descoperit „bacterii de hazna” în dezinfectantii produsi de Romchim. Cazul s-ar fi petrecut in iulie 2014, cand un copil nou-nascut si un bolnav de cancer au intrat in stare grava pentru ca au contactat infectii nosocomiale. Desi au fost descoperite mai bine de doua milioane de bacterii pe mililitru de dezinfectant, cazul nu a fost anchetat! Citeste mai multe pe tolo.ro!

4.Sorin Frunzaverde, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare

Fostul presedinte al CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PNL), a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru folosire a influentei in vederea obtinerii unui folos necuvenit, in dosarul vizand alegerile prezidentiale din 2014. Citeste mai multe pe mediafax.ro.

5. Dorin Marian, fost sef al Cancelariei premierului, urmarit penal in dosarul lui Tariceanu

Procurorii DNA Brasov au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Dorin Marian, fost sef al Cancelariei premierului, pentru marturie mincinoasa, in dosarul in care este anchetat presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. Citeste mai multe pe Agerpres!

Acest articol a fost actualizat la: 2016-05-25T17:47:41+03:00 17:47

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More