Connect with us
Stirile zilei 26 mai 2016. Declaratiile facute de fosta sotie a lui Dan Condrea si starea grava a lui Sebastian Papaiani sunt principalele subiecte.

Știri

Stirile zilei 26 mai 2016

Stirile zilei 26 mai 2016. Declaratiile facute de fosta sotie a lui Dan Condrea si starea grava in care se afla actorul Sebastian Papaiani sunt subiectele zilei.

1.Fosta sotie a lui Dan Condrea a facut declaratii incendiare!  

Laura Condrea a mers la Tribunalul Bucuresti pentru a da declaratii in cazul decesului fostului sau sot. La iesirea de la audieri, aceasta a spus ca ea a fost cea care l-a denuntat in scandalul dezinfectantilor diluati. Mai mult decat atat, ea a mai spus ca Dan Condrea a activat ca ofiter al SIE si ca nu crede ca seful Hexi Pharma s-ar fi sinucis. Citeste aici mai multe!

2.Actorul Sebastian Papaiani a ajuns in stare grava la spital

Marele actor Sebastian Papaiani a fost dus de urgenta la spital, in stare grava, dupa ce ar fi suferit un atac vascular cerebral in timpul unor filmari. Citeste aici mai multe!

3.Vaccinurile nu sunt de vina in cazul bebelusilor cu sindrom hemolitic uremic
Ministerul Sanatatii a facut precizari importante in cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic de la spitalul Marie Curie. Precizarile MS vin dupa ce Corpul de control al premierului a constatat, in urma verificarilor efectuate in cazul copiilor diagnosticati cu SHU, ca au existat vaccinuri neautorizate. „In literatura medicala de specialitate, cazurile de sindrom hemolitic-uremic presupuse a fi corelate cu o vaccinare sunt extrem de rare…Citeste aici mai multe!

4.Scandalul Hexi Pharma ajunge vineri pe masa CSAT.

O sedinta a CSAT, condusa de presedintele Klaus Iohannis, va avea loc vineri, la Palatul Cotroceni, printre subiectele de pe ordinea de zi aflandu-se situatia actuala a sistemului de sanatate publica si scandalul dezinfectantilor diluati. Citeste continuarea pe stirileprotv.ro!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top