Connect with us
Stirile zilei 28 iulie 2016. Cele mai importante stiri de astazi! Principalele subiecte ale zilei

Știri

Stirile zilei 28 iulie 2016

Stirile zilei 28 iulie 2016. Principalele stiri de astazi

1.Medici electrocutati la spitalul Coltea

Trei medici au fost electrocutati la Spitalul Clinic Coltea din Capitala, chiar in timpul unei operatii. Chirugul, un rezident, asistenta, dar si pacientul au avut de suferit din cauza unui bisturiu electric defect, care a dus la electrocutarea lor. Citeste aici mai multe!

2.Deputata social-democrata Sonia Draghici a murit

Sonia Draghici, deputat PSD de Bihor, suferea de cancer de mai bine de doi ani si implinise luni 60 de ani. Ea s-a nascut pe 25 iulie 1956, in Campeni, judetul Alba. Citeste aici mai multe!

3.VREMEA: Canicula pana la sfarsitul lunii iulie

Vremea va fi caniculara pana pe 31 iulie, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. Se anunta temperaturi care vor depasi 37 de grade. Cu toate acestea, meteorologii avertizeaza si ca se va semnala o instabilitatea atmosferica accentuata, cu fenomene meteo precum furtuni si grindina. Citeste aici mai multe!

4. Rapid Bucuresti nu poate evolua in Liga 1

Desi Comisia de Disciplina a FRF a constatat ca Rapid are licenta pentru Liga 1 si si-a castigat dreptul pe teren de a evolua in prima liga, LPF a hotarat ca echipa giulesteana nu poate sa joace pe prima scena a fotbalului romanesc. Motivul este starea de faliment in care se afla clubul alb-visiniu. Citeste aici mai multe!

5. Parlamentul Romaniei a ramas fara curent electric

Parlamentul Romaniei a ramas fara curent electric. Nu au existat persoane blocate in lifturi. Niciunul din cele 22 de lifturi nu a functionat, aceasta fiind cea mai mare avarie din ultimii 26 de ani. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top