Connect with us
Stirile zilei 28 iunie 2016. Stiri de astazi, ultimele stiri. Cele mai importante subiecte ale zilei.

Știri

Stirile zilei 28 iunie 2016

Stirile zilei 28 iunie 2016. Brexit-ul continua sa fie cel mai dezbatut subiect, alaturi de summit-ul UE de la Bruxelles.

1.Primul summit european dupa Brexit!

Liderii statelor membre UE participa astazi la primul summit european de dupa Brexit. Premierul demisionar britanic David Cameron va lua si el parte la reuniune. Cameron nu va participa, insa, la discutii, ci doar va fi prezent la…Citeste aici mai multe!

2. Nigel Farage, discurs intampinat cu huiduieli in Parlamentul European

Liderul partidului britanic eurofob UKIP, Nigel Farage, unul dintre principalii sustinatori ai Brexit-ului, a sustinut un discurs in Parlamentul European, savurandu-si victoria in fata adversarilor sai, care i-au huiduit copios discursul. Citeste mai multe pe Hotnews.ro!

3. UE este gata sa inceapa procedura de iesire a Marii Britanii din Uniune

Uniunea Europeana este gata sa inceapa de astazi procedura de iesire a Marii Britanii din comunitate, ca urmare a rezultatului referendumului de joia trecuta, a declarat marti presedintele Consiliului European, Donald Tusk, la summitul european la Bruxelles. Citeste mai multe detalii pe Agerpres!

4. Pericol masiv de inundatii in Romania!

Hidrologii au instituit Cod Portocaliu de inundatii pe rauri din 17 judete pana miercuri dupa-amiaza in timp ce rauri din 35 de judete se vor afla sub Cod Galben de inundatii. Citeste mai multe pe Agerpres!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top