Connect with us
Știrile zilei 29 septembrie. Principalele subiecte ale zilei

Știri

Știrile zilei 29 septembrie. Principalele subiecte ale zilei

Știri 29 septembrie 2016. Principalele subiecate ale zilei.

Primele măsuri în cazul lui Gyuri Pascu: Medicul acuzat că a încălcat fișa postului

O primă anchetă în cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu a fost finalizată. Medicul care a ajuns cu două ore înainte ca actorul să moară la locuința acestuia nu are specificat în fișă faptul că artistul a refuzat să fie transportat la spital. Citește aici mai multe detalii!

Cristian Popescu Piedone, pus sub acuzare pentru conflict de interese

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului, a dat declarații în fata procurorilor Parchetului instanţei supreme. Ulterior, fostul edil a fost pus sub acuzare pentru conflict de interese. Citește aici mai multe detalii!

Iohannis, prima reacție după demisia lui Vasile Blaga

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că, urmare a inculpării lui Vasile Blaga, PNL este într-o ”situaţia foarte complicată”, el exprimându-şi speranţa că liberalii vor găsi soluţia de a transforma această criză într-o oportunitate. Citește aici mai multe detalii!

Percheziții de amploare la creatoarea Adina Buzatu, într-un dosar de evaziune și spălare de bani

Percheziții de amploare în această dimineață. Procurorii ploieşteni au făcut mai multe percheziţii la creatoarea de modă Adina Buzatu, scriitorul Eugen Burada şi la alte persoane. Este vorba despre un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, cu un prejudiciu de aproape 38 de milioane de lei

Cătălina Ponor a intrat în politică. Gimnasta va candida la alegerile parlamentare 2016

Cătălina Ponor, una dintre cele mai titrare sportive din România, care a adus rezultate mari în sportul românesc, a luat o decizie surprinzătoare. Sportiva a decis să intre în politică. Citește aici mai multe detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top