Connect with us
Stirile zilei 3 iunie 2016. Inundatiile care au facut ravagii atat in Romania, cat si in Franta, sunt principalul subiect al zilei de vineri.

Știri

Stirile zilei 3 iunie 2016. Principalele subiecte

Stirile zilei 3 iunie 2016. Inundatiile care au facut ravagii atat in Romania, cat si in Franta, sunt principalul subiect al zilei de vineri.

1.Inundatii in Moldova. 2 oameni au murit

Doi oameni au murit ca urmare a inundatiilor care au lovit Moldova. Hidrologii au prelungit codul rosu de inundatii pana sambata la ora 14.00. Citeste aici mai multe!

2. Inundatii in Paris

Sute de persoane au fost evacuate din zonele bune ale Parisului, intrucat raul Sena si-a facut de cap in ultimele zile. A fost emis chiar un cod rosu de inundatii dupa ce hidrologii au analizat iesirea din matca a apei. Citeste aici mai multe!

3.Medicul Alexandru Ciocalteu, fostul manager de la spitalul Sf. Ioan, in arest la domiciliu

Magistratii bucuresteni au respins cererea DNA de arestare preventiva a fostului manager al Spitalului Sf. Ioan, Alexandru Ciocalteu, acuzat ca luat mita de aproximativ 500.000 RON. Acesta va fi plasat in arest la domiciliu. Citeste mai multe pe Agerpres!

4. Cod Portocaliu de ploi si furtuni, actualizat

Meteorologii au actualizat avertizarea Cod Portocaliu de ploi si furtuni pentru trei judete din Moldova. Judete Neamt, Bacau si zona montana a Vrancei se afla sub atentionare meteorologica pana sambata la ora 08.00. Citeste mai multe pe romaniatv.net!

5. Familia Bodnariu isi ia copiii inapoi!

Municipalitatea din Nautsdal, Norvegia, a fost de acord ca toti cei cinci copii ai inginerului roman Marius Bodnariu si al sotiei sale Ruth sa fie inapoiati familiei. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top