Connect with us
Știrile zilei 30 septembrie. Principalele subiecte ale zilei

Știri

Știrile zilei 30 septembrie. Principalele subiecte ale zilei

Știri 30.09.2016. Principalele subiecte ale zilei.

Explozie într-un bloc din Medgidia: un bărbat a fost rănit și 13 garsoniere afectate

Explozie într-un bloc din Medgidia, în această dimineață. Un bărbat a fost rănit după ce o butelie a explodat într-un bloc din Medgidia, victima fiind transportată la spital cu arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corporală. Din primele informaţii, deflagraţia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze şi a afectat 13 garsoniere. Citește aici mai multe detalii!

Un avion Tarom a fost întors pe Otopeni. Aeronava avea destinația Amsterdam

O aeronavă Tarom, cu destinația Amsterdam, s-a întors pe Aeroportul Henri Coandă după 40 de minute. Pilotul a sesizat probleme la bord și a decis să se întoarcă pe Otopeni. Citește aici mai multe detalii!

Noi detalii din ancheta morții lui Ioan Gyuri Pascu

Noi detalii din ancheta morții lui Ioan Gyuri Pascu. Serviciul de Telecomunicații Speciale precizează într-un comunicat că soția lui Ioan Gyuri Pascu a sunat de 3 ori la 112 în noaptea în care a murit. Citește aici mai multe detalii!

Casa Regală, anunț oficial despre starea de sănătate a Regelui Mihai

Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Mihai. Casa Regală a transmis un mesaj în care se arată că starea de sănătate a Regelui Mihai este stabilă. Citește aici mai multe detalii!

Cătălina Ponor a refuzat să candideze la parlamentare. „Politica este o meserie murdară”

Cătălina Ponor a făcut primele decarații despre informația apărută în presă potrivit căreia ar fi decis să intre în politică. Gimnasta a declarat că a refuzat oferta venită din partea PSD de a candida la alegerile parlamentare. Citește aici mai multe detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top