Connect with us
Un avion Tarom a fost întors pe Otopeni. Aeronava avea destinația Amsterdam

Știri

Un avion Tarom a fost întors pe Otopeni. Aeronava avea destinația Amsterdam

O aeronavă Tarom, cu destinația Amsterdam, s-a întors pe Aeroportul Henri Coandă după 40 de minute. Pilotul a sesizat probleme la bord și a decis să se întoarcă pe Otopeni.

Update 13:05:
„Cursa RO 361 cu destinația Amsterdam a decolat de pe aeroportul Henri Coanda la ora 9:00. Dupa 25 minute, echipajul a sesizat o indicație necorespunzătoare la bordul avionului si a luat decizia sa se intoarca la București, punand pe primul loc siguranța pasagerilor.

Aeronava de tip Boeing 737 a aterizat cu bine la Bucuresti, iar pasagerii au fost debarcați si sunt asistati de catre reprezentantii companiei. Acestia nu au fost nicio clipa in pericol. Pasagerii au posibilitatea de a fi rerutați sau de a ajunge la Amsterdam cu o altă cursă TAROM. În ceea ce privește situația aeronavei, dupa verificari, tehnicienii au constatat ca a fost vorba de defectiune minora la instalatia de climatizare.”, se arat[ ]ntr-un comunicat transmis de Tarom.

Update 12:23: Oana Pătrănoiu, medic: „Mergeam la un congres care a și început. Noi am întrebat aici la check in și ni s-a spus să așteptăm. Din câte am văzut există alte curse, dar mai târziu.”

Update 11:13: „Noi ca și aeroport nu putem să comentăm decât să confirmăm că aeronava s-a întors. Nu apare pe site, informația a venit pe stație. E vorba de o aeronavă care a decolat. Informația ajunge pe site în momentul în care ajunge în mod oficial. Trebuie să precizez că astfel de întoarceri se fac din motive de siguranță.”, a precizat Valentin Iordache, purtător de cuvânt Aeroportul Otopeni.

În avion se aflau 117 persoane.

Traom face acum verificări pentru a stabili care este cauza incidentului.

Vom reveni cu informații!

Cine este TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top