Connect with us
Stirile zilei 4 august 2016. Principalele stiri de astazi. Cele mai importante subiecte ale zilei de joi, prezentate de huff.ro.

Știri

Stirile zilei 4 august 2016. Principalele subiecte de azi

Stirile zilei 4 august 2016. Principalele stiri de azi. Cele mai importane subiecte

1.Atac in Londra: Un mort si cinci raniti

O femeie a murit si alti cinci oameni au fost raniti, dupa ce un tanar de 19 ani a comis un atac cu arma alba, in Piata Russell, din centrul capitalei Marii Britanii. Atacatorul este un norvegian de origine somaleza. Citeste aici mai multe!

2.Incendiu in Bucuresti, langa club Chaboo

Un incendiu a izbucnit in apropiere de clubul Chaboo, joi, 4 august, in jurul orei pranzului. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU, Daniel Vasile, incendiul a fost unul de vegetatie, care s-a extins la un cort din apropierea clubului. Citeste aici mai multe!

3. Accident cu doi romani morti in Bulgaria

Un accident produs pe un drum din Bulgaria s-a soldat cu moartea a doi romani. Potrivit primelor informatii, un automobil in care se aflau trei cetateni romani: un barbat in varsta de 34 de ani, sotia sa, in varsta de 36 de ani si copilul lor de patru ani, a intrat in coliziune cu un camion, in  localitatea Pcelarovo din districtul Kardjali. Citeste aici mai multe!

4. Razboi pe custodia fetitei lui Dan Condrea. Laura Georgescu, in lupta cu statul

Fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a venit astazi la tribunal, hotarata sa lupte pentru custodia fetitei sale. Protectia Copilului incearca sa obtina custodia minorei, dupa ce o ancheta sociala a stabilit faptul ca mama biologica nu isi poate creste singura fiica. Citeste aici mai multe!

5.Cutremur in judetul Buzau

Un cutremur cu magnitudinea de 4.4 grade pe scara Richter s-a produs joi la pranz, in judetul Buzau. Potrivit datelor furnizate de INFP, cutremurul s-a produs in jurul orei 13.54 in zona seismica Vrancea. Citeste aici mai multe!

6.UNTOLD 2016 incepe astazi!

Cel mai asteptat festival al anului isi deschide portile joi. Untold debuteaza la Cluj Napoca, iar timp de patru zile, spectatorii se pot bucura de muzica oferita de cei mai mari Dj-i din lume. Citeste aici mai multe!

7. Pandurii si Viitorul joaca in Europa League

Dupa ce Steaua s-a calificat in play-off-ul UCL, iar Astra a ratat calificarea, urmand sa joace pentru un loc in grupele Europa League, Pandurii si Viitorul joaca astazi cu Maccabi Tel Aviv si Gent in turul trei preliminar al EL. Cele doua echipe mai au doar sanse matematice de calificare, dupa infrangerile usturatoare suferite in prima mansa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top