Connect with us
Stirile zilei 5 iulie 2016. Principalele stiri din 05.07.2016. Stiri de ultima ora. Cele mai importante subiecte ale acestei zile.

Știri

Stirile zilei 5 iulie 2016. Cele mai importante stiri VIDEO

Stirile zilei 5 iulie 2016. Principalele stiri, stiri de ultima ora, ultimele stiri

1. Jaf armat la o banca din Bistrita!

Un jaf armat s-a produs la un sediu al bancii Raiffeisen din Bistrita, marti, 5 iulie 2016. Un barbat inarmat a intrat in sediul unitatii bancare cu un pistol in mana si i-a cerut casierei sa ii dea banii din seif. Pana in acest moment nu se cunoaste prejudiciul creat. Citeste mai multe aici!

2.Accident in Salaj! 16 oameni au fost raniti

Un accident teribil a avut loc, marti dimineata, in judetul Salaj. Circa 16 persoane au fost ranite dupa o coliziune intre un microbuz si autoutilitara. Una dintre victimele accidentului se afla in stare grava. Citeste aici mai multe!

Citeste si: Remaniere guvernamentala: Cine sunt ministrii care pleaca din cabinetul Ciolos

3.Atentat terorist in Arabia Saudita, la Medina VIDEO

Un atentat terorist a fost comis langa Moscheea Profetului din Medina, locul in care este inhumat profetul Mohamed, una dintre figurile centrale ale lumii islamice. Este cel de-al treilea atac de acest gen care are loc in ultimele 24 de ore in Arabia Saudita. Citeste aici mai multe!

4.Klaus Iohannis vrea un parteneriat real intre administratia publica centrala, cea locala si cetatenii tarii

Seful statului a declarat marti, la Forumul Administratiei Publice, organizat de Guvern, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, ca doreste un parteneriat real intre administratia publica centrala, locala si cetateni, pentru ca Romania sa devina o tara in care oamenii sa se bucure de respect. Citeste mai multe pe Agerpres.

5.Dezastru in China dupa ploile torentiale din ultima perioada

In jur de 112 oameni au murit, iar alte cateva zeci au fost dati disparuti ca urmare a inundatiilor produse in apropiere de fluviul Yangtze din partea centrala a Chinei. Totodata, aproximativ 16 milioane de oameni au fost afectati de ploile torentiale care au dus la inundarea unor suprafete imense de teren, aflate in apropiere de cel mai mare fluviu din China. Citeste mai multe pe stiri.tv.ro!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top