Știri

Stirile zilei 7 august 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 7 august 2016. Principalele subiecte de azi. Cele mai importante stiri.

1.Panica in Germania. Un individ cu probleme psihice a pus autoritatile pe jar

A fost alerta in orasul german Saarbrucken, dupa ce un individ cu tulburari mentale a dat buzna intr-un restaurant. Rapoartele initiale indicau ca barbatul ar fi fost inarmat, insa informatia nu s-a confirmat. Citeste aici mai multe!

2.Un barbat a murit lovit de tren in Cernica

Un bicilist a murit dupa ce a fost lovit de tren, pe raza localitatii Cernica din judetul Ilfov. Tragicul eveniment s-a petrecut duminica dimineata. Citeste aici mai multe!

3. Fost sef al CJ CLuj, declaratie socanta despre festivalul UNTOLD

Mihai Seplecan, fost presedinte al CJ Cluj, a publicat o postare halucinanta pe contul personal de Facebook. Fostul sef de Consiliu Judetean ii numeste pe tinerii care au venit la festivalul Untold „sclavi” si „satanisti”, care sustin un „megaritual masonic” si care merita soarta celor din Colectiv. Citeste aici mai multe!

4. Romania la Olimpiada. Nationala de handbal feminin s-a facut de ras. Dragulescu, in finala

Nationala de handbal feminin s-a facut de ras in fata Angolei, cea mai slab cotata echipa din grupa A de la RIO 2016. Romania a pierdut cu scorul de  23-19 (11-9) meciul cu Angola, echipa care s-a clasat pe locul trei la ultima editie a Campionatului Africii. Citeste aici mai multe!

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More