Connect with us

Știri

Stirile zilei 9 iulie 2016. Principalele stiri

Stirile zilei 9 iulie 2016. Cele mai importante stiri!

Accidente in lant pe Autostrada Soarelui. 21 de masini implicate

Trei accidente au avut loc sambata dimineata pe Autostrada Soarelui (A2). 21 de masini au fost implicate in evenimentele rutiere, care au facut ca traficul sa fie ingreunat pe autostrada Bucuresti – Constanta. O persoana a fot grav ranita. Citeste aici mai multe!

“Foaia de hartie”, ultima metoda de inselaciune pe litoral

Cea mai noua metoda de inselaciune pe litoral poarta numele de „foaia de hartie”. Infractorii care apeleaza la ea se folosesc de o poveste falsa prin care spera sa atraga simpatia turistilor si sa ii faca neatenti pentru a le sustrage bunurile. Citeste aici mai multe!

Atacul din Dallas: Drapelurile SUA, coborate in berna pana pe 12 iulie

Aflat la summitul de la Varsovia in momentul atacului din Dallas, soldat cu moartea a cinci politisti, presedintele Barack Obama a decis sa isi scurteze vizita cu o zi. Totodata, el a decretat ca drapelele SUA sa fie coborate in berna pana pe 12 iulie. Citeste aici mai multe!

Statul Islamic a decapitat patru fotbalisti

ISIS a decapitat cinci barbati, dintre care patru fotbalisti, in Siria, chiar in fata unei multimi de copii. Actul de cruzime a avut loc in Raqqa, fieful sirian al Statului Islamic. Citeste aici mai multe!

Circulatia pe Transalpina si Transfagarasan, inchisa in weekend pentru cateva ore

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat ca in perioada sambata, 9.07.2016 – duminica, 10.07.2016, circulatia pe Transalpina si Transfagarasan va inchisa pentru cateva ore. Citeste aici mai multe!

Ce s-a decis la summitul Nato de la Varsovia

SUMMIT-ul NATO de la Varsovia se incheie astazi. Cea de-a 28-a mare intalnire a aliatilor s-a ales, dupa prima zi de discutii, cu o serie de concluzii importante pentru securitatea tarii noastre. La summit participa si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top