Connect with us
Știrile zilei 9 octombrie 2016. Principalele știri de azi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile, prezentate de huff.ro.

Știri

Știrile zilei 9 octombrie 2016. Principalele știri de astăzi

Știrile zilei 9 octombrie 2016. Principalele știri de azi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile.

A murit mama lui Carmen Iohannis

Purtătorul de cuvânt al Administrației prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi, a confirmat decesul soacrei lui Klaus Iohannis, menționând că „acesta este un moment dureros pentru familia președintelui”. Aceasta a mai precizat că programul de marți al șefului statului se va anula și că președintele dorește ca acest eveniment să rămână în zona privată. Citește aici mai multe!

Atac al PKK în Turcia

Un atentat comis duminică în partea de sud-est a Turciei s-a soldat cu moartea a peste 18 persoane, dintre care zece militari și opt civili, a anunțat premierul turc Binali Yildirim. Citește aici mai multe!

Andreea Bălan a născut

Andreea Bălan a născut în dimineața zilei de duminică. Vedeta anunțase în zorii zilei că merge la spital pentru a o aduce pe lume pe fetița sa. Citește aici mai multe!

Prognoza meteo pentru săptămîna viitoare

Vremea – Prognoza meteo pentru săptămâna 10-16 octombrie 2016. Meteorologii nu vin cu vești foarte plăcute în ceea ce privește starea vremii în a doua săptămână din octombrie. Citește aici mai multe!

Preliminarii CM 2018 – Clasament, rezultate și programul meciurilor din etapa a treia

Preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din Rusia se reiau duminică. Etapa cu numărul trei aduce meciuri foarte interesante.Cel mai interesant duel este confruntarea dintre Olanda și Franța, derby-ul acestei runde. Citește aici mai multe!

Atac terorist la Ierusalim

Cel puțin șase persoane au fost rănite duminică, la Ierusalim, în ceea ce autoritățile israeliene au catalogat drept atac terorist. Un individ a deschis focul în apropierea unei secții de poliție din zona Giv’at HaTahmoshet (Dealul Muniţiei). Citește aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top