Connect with us
Prima imagine cu fiica Andreei Bălan, micuța Ella, a fost postată de cântăreață pe pagina sa de Facebook. Andreea este în al nouălea cer!

Știri

Prima imagine cu Ella, fiica Andreei Bălan. Mesajul emoționant al cântăreței

Andreea Bălan a făcut publică prima imagine cu fetița sa Ella, la scurt timp după ce a născut. Cântăreața a publicat și un mesaj emoționant pentru micuța sa, care a venit pe lume astăzi.

„Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Sunt in lacrimi de bucurie, e cea mai fericita zi din viata mea”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook.

Micuța Ella a venit pe lume mai devreme cu o zi. Ea a primit nota zece la naștere. Andreei Bălan i-a fost alături în tot acest timp soțul său, George Burcea.

Citește și: Andreea Bălan a născut o fetiță de nota 10! Primele reacții

„Ella e cea mai frumoasa fetita din lume si cea mai vocala, cu siguranta. Scorul Apgar este 10, Ella are 3,270 de grame si 49 de centimetri”, a afirmat medicul Elena Voiculescu, cea care as-a ocupat de aducerea pe lume a fetei și care a supravegheat-o pe Andreea pe tot parcursul sarcinii, conform a1.ro.

Citește și: Reactia emotionanta a lui George Burcea, dupa nasterea fetitei sale. Ce prenume inedit va mai purta micuta Ella

„Sunt foarte fericită pentru că de vreo patru ani îmi doream foarte mult un copil. Toată luna februarie și o parte din martie nici nu am știut. Nu am avut grețuri, doar niște stări emoționale mai ciudate. Eram un pic mai tristă sau mai supărată și nu înțelegeam de ce. Am aflat că e o chestie hormonală. Pofte am avut, dar eu sunt pofticioasă de fel. Sunt convinsă că şi eu voi lua câteva kilograme, dar asta face parte din acest proces foarte frumos. O femeie gravidă strălucește, este mai frumoasă, deja primesc tot felul de complimente. Îmi doresc foarte mult să nu iau foarte multe kilograme şi deocamdată nu se vede mai nimic.Până acum nu mi s-a schimbat deloc viața și am în continuare concerte programate până în luna august. Sunt la fel de energică, sunt mai obosită, dar este perfect normal. Deocamdată nu simt, deși am aflat de la diverse mămici că bebelul se mișcă deja”, spunea cântăreața, la scurt timp după ce a aflat că este gravidă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top