Connect with us
Styling cu veste călduroase pentru iarna 2022/2023 - descoperă look-uri la modă

Știri

Styling cu veste călduroase pentru iarna 2022/2023 – descoperă look-uri la modă

Styling cu veste călduroase pentru iarna 2022/2023 – descoperă look-uri la modă

În urmă cu câteva sezoane, au redevenit populare. Puloverele stilizate pentru iarna 2022/2023 vă vor ține de cald, confortabile și la modă. Nu știi cu ce să le asortezi? Shopsy vine în ajutor. Prezentăm combinații simple, dar foarte elegante, cu o vestă în rol principal.

Cum să purtați o vestă? 

Aura cenușie de la fereastră și temperaturile din ce în ce mai scăzute înseamnă că ne concentrăm în primul rând pe confort atunci când ne facem stylingul de zi cu zi. Cu toate acestea, înainte de a scoate gecile din dulapuri, merită să ne gândim la hainele exterioare perfecte pentru perioada de tranziție. În acest sezon, domină vestele, de la cele matlasate și blănoase la cele din tricot moale. 

Vestele trendy se vor dovedi a fi minunate în drum spre sala de sport sau în timpul unei plimbări în parc, precum și în timp ce faceți comisioane în oraș sau la birou. Nu numai că se potrivesc bine cu treninguri, pantaloni și pantofi sport, dar și cu cămăși și rochii de damă. 

Vesta și puloverul matlasate – un succes de modă

O vestă și un pulover din puf reprezintă un set elegant care vă va ține de cald în zilele reci. În plus, o puteți crea cu ușurință în cinci minute înainte de a ieși din casă. Poți alege fie un pulover supradimensionat cu guler înalt, fie un pulover clasic cu guler în V pentru a crea un look de vestă matlasată. Adaugă jambiere și cizme sau ⅞ blugi și cizme cu talpă de tractor. De asemenea, merită să vă gândiți la accesoriile de modă. O șapcă de lână sau o șapcă de baseball clasică este suficientă. 

Look-ul cu o vestă călduroasă pentru birou 

Acest set simplu vă va ține de cald iarna și va adăuga stil. Unul dintre principalele hituri ale modei a fost vesta de costum din anii ’90, pe care o vom înlocui cu o vestă călduroasă din tricot în zilele mai reci. Va crea un duo armonios cu o cămașă albă clasică. La o astfel de bază se pot adăuga pantaloni chino

Finisează-l cu mocasini cu platformă și o geantă de mână din piele. Iar atunci când temperatura de la fereastră scade sub 15 grade, aruncați o jachetă supradimensionată, un trenci sau o haină de lână peste vesta dumneavoastră. Un astfel de stil stratificat este foarte la modă. Unul dintre fani este Bella Hadid.

Vesta și rochia de blană – setul perfect

Cu ce să porți o vestă https://shopsy.com.ro/veste-femei  de blană în toamna și iarna 2022/2023? Cel mai bine cu o rochie! O astfel de vestă se va potrivi atât cu stilul boho de la show-ul Isabel Marant, cât și cu o rochie mulată din tricoturi călduroase. Cizmele cu toc înalt vor completa perfect ansamblul. Nuanțele calde de bej, maro și camel, la modă în acest sezon, vor fi perfecte. Îmbrăcată așa, poți ieși la o cafenea cu o prietenă sau la o întâlnire de toamnă.

Stil casual cu o vestă pentru iarna 2022/2023

Vestele matlasate sunt un succes pentru fetele cunoscute pentru simțul lor impecabil al stilului. Tot ce ai nevoie este o pereche de pantaloni cardigan și un pulover asortat. Acest set la modă se bazează pe tendința care a cucerit TikTok, așa că nu avem nicio îndoială că va fi perfect în condiții meteo dificile. Mai ales când adaugi pantofi sport de inspirație retro sau pantofii de trekking adorat de trendsetter. Confort maxim într-o ediție elegantă. 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top