Connect with us
Subiecte Anatomie Bac 2018 - Bareme și corectare

Știri

Subiecte Anatomie Bac 2018 – Bareme și corectare

Subiecte Anatomie Bac 2018. Examenul la această probă de Bacalaureat are loc pe 28 iunie, când candidații susțin proba la alegere a profilului și specializării.

Candidații au avut de ales pentru proba la alegere de la Bac 2018, între următoarele discipline: anatomie, biologie, chimie, fizică, geografie, informatică, economie, logică și psihologie.

Update: Edu.ro a afișat baremul și subiectele complete! Le puteți consulta AICI!

Absolvenții clasei a XII-a încheie pe data de 28 iunie examenul de Bacalaureat cu proba la alegere a profilului și a specializării.

Pentru profilul real, la Bac 2018 se dă și anatomie-biologie. Așadar, iată ce subiecte ți-ar putea pica.

Vezi aici modele de subiecte la informatică!

Toate sălile de examen vor fi dotate cu camere funcționale de supraveghere video și audio, pentru a preveni orice tentativă de fraudare a examenului.

Examenul începe joi, pe 28 iunie, la ora 09.00. Candidații trebuie să se prezinte până la 8.30 la centrul de examen, având asupra lor un act de identitate valabil. Ei au la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele de pe foaia de examen.

Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte. Vor exista trei subiecte mari cu subpuncte, cu diferite grade de dificultate. Absolvenții vor primi, de asemenea, 10 puncte din oficiu, iar fiecare probă are un grad de dificultate diferit.

Se interzice candidaților la examenul de bacalaureat să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea sau în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, orice fel de lucrări: manuale, cărți, dicționare, culegeri, formulare, memoratoare, notițe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidați etc., telefoane mobile, căști audio, precum și orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la rețele de socializare, ce ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare cu alți candidați/asistenți din centrul/centrele de examen sau cu exteriorul.

Subiecte Anatomie Bac 2018 – Ce a picat anul trecut şi la simulare

Absolvenții au avut de recunoscut la primul subiect mai multe organe ale corpului. La subiectul al doilea, să precizeze două deosebiri dintre materialul genetic al eucariotelor şi materialul genetic al virusurilor. La al treilea subiect, absovenții au fost puși să precizeze, printre altele, trei caracteristici ale inspiraţiei.
virusurilor.

Conform calendarului aprobat de ministerul Educaţiei Naţionale, pentru elevi urmează:

28 iunie – proba la alegere a profilului

4 iulie – afişarea primelor rezultate la bacalaureat 2018 şi depunerea contestaţiilor

5-8 iulie – soluţionarea contestaţiilor

9 iulie – afişarea relutatelor finale la BAC 2018.

Citește și: Update: Subiecte Română BAC 2018 și barem de corectare – Real și Uman

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top