Connect with us
Subiecte Informatică Bac 2018 - Bareme și corectare

Știri

Subiecte Informatică Bac 2018 – Bareme și corectare

Subiecte Informatică Bac 2018 – Bareme și corectare. Absolvenții clasei a XII-a susține pe data de 28 iunie 2018 ultima probă a Bacalaureatului, în cadrul examenului de Bacalaureat 2018.

Joi are loc proba la alegere a profilului și specializării – proba Ed) – proba scrisă.

Update: Edu.ro a afișat baremul și subiectele complete! Le puteți consulta AICI!

Absolvenții pot alege din următoarele materii: Biologie, Anatomie, Chimie organică sau anorganică, Fizică, Geografie, Informatică, Psihologie, Economie, Logică, Sociologie sau Filosofie, în funcție de profilul la care au studiat.

Elevii care au putut să aleagă proba la Informatică sunt cei care au absolvit specializarea Ştiinţe ale naturii şi cei de la Matematică-Informatică.

În cadrul examenului de bacalaureat 2018, Informatica are statutul de disciplină opţională, fiind susţinută la proba E. d) în funcţie de filieră, profil şi specializare în data de 28 iunie 2018 respectiv, pentru cei care susțin a doua sesiune de examen, în data 23 august 2018.

Vezi aici modele de subiecte la informatică!

Examenul începe joi, pe 28 iunie, la ora 09.00. Candidații trebuie să se prezinte până la 8.30 la centrul de examen, având asupra lor un act de identitate valabil. Ei au la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele de pe foaia de examen.

Potrivit baremului de evaluare pentru subiectele la Informatică de la Bac 2018, pus la dispoziție de Ministerul Educației, fiecare dintre cele trei subiecte este notat cu 30 de puncte. Absolvenții vor primi, de asemenea, 10 puncte din oficiu, iar fiecare probă are un grad de dificultate diferit.

Huff.ro vă va prezenta subiectele, baremul și rezolvarea subiectelor de la Bacalaureat 2018, conform edu.ro, imediat ce acestea vor fi disponibile.

Foarte important de știut este și faptul că nu au voie candidații să intre în sala de examen cu manuale, notiţie, caiete sau orice mijloc tehnologic de comunicare. De asemenea, candidaţilor le este interzis să vorbească între ei în timpul examenului. Orice încercare de fraudare a examenului va duce la excluderea candidatului de la Bacalaureat 2018.

Subiecte Informatică Bac 2018 – Ce a picat anul trecut şi la simulare

În 2017, abolsvenții au avut de rezolvat mai multe cerințe în limbajul de programare Pascal. De asemenea, au avut de rezolvat niște algoritmi și să scrie un program Pascal.

Conform calendarului aprobat de ministerul Educaţiei Naţionale, pentru elevi urmează:

28 iunie – proba la alegere a profilului

4 iulie – afişarea primelor rezultate la bacalaureat 2018 şi depunerea contestaţiilor

5-8 iulie – soluţionarea contestaţiilor

9 iulie – afişarea relutatelor finale la BAC 2018

Citește și: Bacalaureat 2018: Subiecte complete la limba română

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top