Connect with us
Căruță spulberată de o mașină pe DN2H, în judeţul Suceava. Circulația este blocată pe ambele sensuri

Știri

Suceava: Căruță spulberată de o mașină pe DN2H. Circulația este blocată pe ambele sensuri

Un accident petrecut vineri dimineața pe DN2H Rădăuți – Vicovu de Jos, județul Suceava, a determinat autoritățile să întrerupă traficul rutier pe ambele sensuri.

Potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române., în zona localităţii Horodnicu de Jos a avut loc, în jurul orei 7,05, o coliziune între un autoturism şi o căruţă.

În urma impactului, căruţaşul a suferit leziuni uşoare.

Citește și: Dâmbovița: Accident în Corbii Mari: Trafic restricționat pe A1

Începând cu data de 1 noiembrie 2018, circulaţia rutieră a fost închisă pe DN7C (Transfăgărăşan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) până la kilometrul 130+800 de metri (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu), conform regulamentului de funcţionare a drumului, precum şi din cauza instabilităţii atmosferice la altitudine, ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment.

Circulația închisă pe Transalpina din cauza căderilor de zăpadă

Din cauza căderilor de zăpadă, circulaţia rutieră este închisă pe DN67C (Transalpina) pentru toate categoriile de autovehicule, pe tronsonul Rânca (Gorj) – Obârşia Lotrului (Vâlcea), între kilometrii 34+800 de metri şi 59+800 de metri.

Pe DN1, în judeţul Braşov, la kilometrul 220, se execută lucrări la podul de la ieşirea din Şercaia spre Făgăraş. Zona este semnalizată cu semafoare.

Pe Autostrada A1, circulaţia rutieră este închisă pe sectorul Şoimuş – Simeria, între kilometrii 354 şi 369, pentru efectuarea lucrărilor de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuţie).

Se estimează că lucrările vor fi finalizate până la data de 15 noiembrie 2018. Traficul se desfăşoară deviat pe DN7, pe segmentul Simeria – Deva.

Pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti – Constanţa, au loc lucrări de reparaţii la sistemul rutier între kilometrii 68+700 metri şi 75+900 metri, circulaţia fiind restricţionată pe sensul către litoral, între localităţile Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi. Traficul se desfăşoară doar pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti), în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie, până la data de 04 noiembrie 2018.

Înlocuire de rosturi pe partea carosabilă pe autostrada A1 Sibiu – Sebeş

Până pe 2 noiembrie 2018, la ora 16.00, pe autostrada A1 Sibiu – Sebeş se execută lucrări la partea carosabilă (înlocuire rosturi de dilataţie), astfel:

– pe sensul către Sebeş, lucrări pe tronsonul kilometric 282 – 283 (afectate banda de urgenţă şi prima bandă);

– pe sensul către Sibiu, lucrări pe tronsonul kilometric 284 – 283 (afectată banda a doua).

Pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, au loc lucrări de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie ale podurilor, de la kilometrii 157+016 metri şi 157+762 metri, pe raza localităţii Milcoiu, şi la kilometrii 165+767 metri şi 169+760 metri, pe raza localităţii Aldeşti, judeţul Vâlcea. Până pe 14 noiembrie 2018, circulaţia va fi restricţionată pe câte un fir, desfăşurându-se alternativ, prin dirijare, cu ajutorul piloţilor sau a semafoarelor montate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top