Connect with us
Super seria astrologică: De ce sunt Săgetătorii speciali

Știri

Super seria astrologică: De ce sunt Săgetătorii speciali

Continuă super seria astrologică, iar astăzi vorbim despre zodia Săgetător. Se spune că e bine să ai un bătrân în preajmă, căci cine nu are bunici, să-și cumpere. Același lucru se poate spune și despre acești nativi de foc.

De ce sunt Săgetătorii speciali

1. Săgetătorii sunt foarte calzi, primitori, extrem de afectuoși cu oamenii din jur. Sunt printre cele mai calde persoane pe care le poți întâlni și sunt mereu pregătite pentru a da un sfat bun.

2. Săgetătorii au o energie inepuizabilă. Nu le place să stea într-un loc. Sunt tot timpul puși pe fapte mari, mereu gata să inițieze acțiuni noi, să intre în tot felul de aventuri, unele chiar primejdioase. Săgetătorii sunt neînfricați. Le place adrenalina.

3. Săgetătorii nu pot trăi singuri. Tot timpul doresc să fie înconjurați de prieteni, de rude, de cei dragi. Sunt oameni care pot funcționa doar dacă au parte de sprijin și înțelegere, de comunicare intensă, continuă.

4. Nativii Săgetător sunt și destul de vulcanici. Au mereu ceva de spus și sunt apărători ai unor principii corecte. Nu se lasă prejos de la nimic și vor spune mereu ce au pe suflet indiferent care sunt consecințele. Sunt gata de atac și întotdeauna o fac cu argumente.

CITESTE SI: Super seria astrologică: De ce sunt Scorpionii speciali

Super seria astrologică: De ce sunt Gemenii speciali

5. În relațiile de iubire, Săgetătorii tind să fie destul de acaparatori, dar nu o fac pentru că vor să dețină controlul, ci pentru că vor să îl protejeze pe partenerul de viață de orice pericol imaginar sau real.

6. O altă calitate a acestor nativi este generozitatea. Știu să facă întotdeauna cadouri cu gust și nu se zgârcesc la a-i ajuta pe ceilalți cu bani atunci când au nevoie.

7. Nu în ultimul rând, Săgetătorii sunt foarte spirituali. Au o gândire profundă care îi scoate din mulțime, îi diferențiază.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top