Connect with us

Știri

Surpriza EMOTIONANTA pentru o viitoare mama nevazatoare

Datorita tehnologiei de ultima ora, o femeie nevazatoare din Regatul Unit a avut ocazia sa pipaie ecografia copilului pe care il va naste in cateva luni.

Cea mai intensa experienta pentru o femeie este perioada sarcinii, insa viitoarele mame nevazatoare rad cu un ochi si plang cu celalalt, asta pentru ca nu au ocazia sa vada ecografiile bebelusului. Acum, tehnologia moderna a pus la cale o tehnica prin care chipul fatului este imprimat in relief, pentru ca si viitoarele mamici care nu vad sa-si simta viitoul copil.

CITESTE SI: SCANDAL MONSTRUOS in MAREA BRITANIE – Kate Middleton: „Incetati!”

Tatiana Guerra, de 30 de ani, a ramas fara vedere la varsta de 17 ani si nu spera ca va exista si momentul in care sa-si vada bebelusul, in special pe durata celor noua luni de sarcina. Asta pana cand medicii i-au facut cea mai mare surpriza si i-au pus in mana o ecografie 3D.

Cu ajutorul ei, femeia a putu sa perceapa chipul bebelusului sau, moment pe care cu siguranta nu-l va uita niciodata, chiar daca nu l-a vazut.

„Sunt foarte fericita sa il cunosc pe Murilo….inainte de a se fi nascut”, a declarat viitoarea mamica cu lacrimi, in timp ce pipaia ecografia 3D a bebelusului ei.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top