Connect with us
Surse oficiale de informare Coronavirus COVID-19 recomandate de autorități

Știri

Surse oficiale de informare Coronavirus COVID-19 recomandate de autorități

Autoritățile fac un apel public la populație pentru a se informa doar din surse oficiale care sunt interesați de coronavirus.  Evoluția bolii, numărul cazurilor, starea pacienților bolnavi cu COVID-19, sunt o serie de informații dezbătute pe larg de presă, însă unele publicații dezinformează cu voie sau fară. Iată care sunt sursele oficiale de informare despre măsurile de protecție împotriva coronavirus și unde puteți afla știri verificate și corect relatate.

Surse de informare oficiale Coronavirus

Primul site pe care-l recomandă autoritățile este site-ul Ministerului Sănătății, accesibil la adresa www.ms.ro. Pe site-ul Ministerului sunt postate cele mai noi informații despre COVID-19, dar și recomandări de protecție în această perioadă.

Internetul este plin de site-uri obscure, iar televiziunile în lupta pentru audiență riscă să exagerze informațiile transmise de autorități.

Raed Arafat recomandă și consultarea paginilor de Facebook: Ministerul de Interne.

Informații pot fi obținute și telefonic la linia Telverde pusă la dispoziție de autorități la numărul 0800800358.

Site-uri de știri recomandare pentru informare

Conform unui studiu cele mai recomandate și corecte site-uri de știri sunt: www.stirileprotv.ro, www.digi24.ro și www.mediafax.ro. De asemenea puteți accesa și site-ul www.agerpres.ro, site-ul Agenției Naționale de presă.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top