Știri

Surse oficiale de informare Coronavirus COVID-19 recomandate de autorități

Autoritățile fac un apel public la populație pentru a se informa doar din surse oficiale care sunt interesați de coronavirus.  Evoluția bolii, numărul cazurilor, starea pacienților bolnavi cu COVID-19, sunt o serie de informații dezbătute pe larg de presă, însă unele publicații dezinformează cu voie sau fară. Iată care sunt sursele oficiale de informare despre măsurile de protecție împotriva coronavirus și unde puteți afla știri verificate și corect relatate.

Surse de informare oficiale Coronavirus

Primul site pe care-l recomandă autoritățile este site-ul Ministerului Sănătății, accesibil la adresa www.ms.ro. Pe site-ul Ministerului sunt postate cele mai noi informații despre COVID-19, dar și recomandări de protecție în această perioadă.

Internetul este plin de site-uri obscure, iar televiziunile în lupta pentru audiență riscă să exagerze informațiile transmise de autorități.

Raed Arafat recomandă și consultarea paginilor de Facebook: Ministerul de Interne.

Informații pot fi obținute și telefonic la linia Telverde pusă la dispoziție de autorități la numărul 0800800358.

Site-uri de știri recomandare pentru informare

Conform unui studiu cele mai recomandate și corecte site-uri de știri sunt: www.stirileprotv.ro, www.digi24.ro și www.mediafax.ro. De asemenea puteți accesa și site-ul www.agerpres.ro, site-ul Agenției Naționale de presă.

Share
Scris de
Huff

Acest site foloseste cookies.

Read More