Connect with us
Tânărul Attila Ganea a murit după ce Simona Halep a câștigat Roland Garros. Cum i-a fost bucuria fatală

Știri

Tânărul Attila Ganea a murit după ce Simona Halep a câștigat Roland Garros. Cum i-a fost bucuria fatală

Un caz incredibil vine din județul Satu Mare, unde un tânăr a murit după ce Simona Halep a câștigat Roland Garros, din cauza unui gest stupid.

Attila Ganea (28 de ani) se uita cu câțiva prieteni la finala de la Roland Garros, pe marginea unei piscine, din curtea unui amic de-al său.

De bucurie că Simona a luat punctul decisiv în meciul cu Sloane Stephens, el s-a aruncat în apă. Doar că, felul în care a plonjat i-a fost fatal.

Attila a dat cu capul de fundul bazinului, însă în primele momente de după lovitură el părea să nu aibă nimic, în afara uneui dureri la ceafă.

Bărbatul s-a culcat câteva ore după lovitură apoi s-a trezit și a continuat petrecerea alături de amicii săi. Nu după mult timp, i s-a făcut rău, iar prietenii au chemat o amublanță pentru a-l transporta la spital.

Attila Ganea a ajuns în comă la Spitalul Județean Satu Mare, acolo unde a fost ținut de sâmbătă până luni, când a fost transportat la un spital din Cluj. Apropiații afirmă că familia a solicitat mai devreme transferul acestuia la Cluj pentru o intervenție chirurgicală, dar aceasta nu s-a realizat, notează cancan.ro.

Iubita lui Attila Ganea, devastată după ce acesta a murit

După operația de marți, inima lui Attila a încetat să mai bată, spre deznădejdea familiei și a Cristinei, iubita lui Attila, cu care acesta urma să se căsătorească în luna septembrie a acestui an.

„Mă simt singură, debusolată şi goală pe dinăuntru, viaţa mea nu mai are niciun sens fără tine. Urma să ne legăm destinele şi în faţa lui Dumnezeu…

După nuntă mi-ai promis că facem un copilaş…abia aşteptai momentul ăla, pentru tine făceam ORICE şi tu ştii prea bine…mai mult ca mine nu te-a iubit nimeni niciodată în afară de părinţii tăi!

De acolo de sus sa ii veghezi si sa ai grija de ei….eu promit la fel! Voi fi alaturi de ei mereu! Nu imi iau ramas bun de la tine, iubirică… pt ca tu vei fi mereu în sufletul si inima mea. Tu vei trăi mereu în sufletele, inimile si gândurile noastre!

Nu ai idee câtă lume îndurerată ai lasat in urma ta”, a scris iubita tânărului, pe o rețea de socializare.

Citește și: Primul primar PSD care își cere scuze Simonei Halep

Citește și: Ce nu s-a văzut la TV înainte de ceremonia Simonei Halep! ”Ea dirijează, ea organizează, ea vorbește cel mai tare, ea îi spune Simonei…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top