Connect with us
Tânărul care a agresat profesoara de matematică din Ploiești a fost arestat preventiv

Știri

Tânărul care a agresat profesoara de matematică din Ploiești a fost arestat preventiv

Tânărul care a șocat, ieri, orașul Ploiești, după ce și-a înjunghiat fosta profesoară de matematică chiar în liceu, a fost arestat preventiv.

Tânărul de 22 de ani, care a înjunghiat o profesoară de la Liceul „Spiru Haret” din Ploiești, a fost arestat preventiv, miercuri, fiind acuzat de tentativă de omor. Victima este internată la Terapie Intensivă, starea ei fiind stabilă.

Tribunalul Prahova a decis, miercuri, ca tânărul în vârstă de 22 de ani, care marți a înjunghiat o profesoară în fața cancelariei Liceului „Spiru Haret” să fie arestat preventiv. El este cercetat pentru tentativă de omor.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară.

Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Ploiești, Florin Pușcariu, a declarat, miercuri, că profesoara de matematică a fost adusă în stare gravă, în șoc hemoragic, cu o sângerare mare. Starea dascălului este acum stabilă, fiind internat în secția ATI.

„Este pe ATI internată. Acum este stabilă hemodinamic, conștientă, a fost detubată. În timpul operației s-a constatat că lama cuțitului a afectat mai multe organe interne. A venit în stare gravă, în șoc hemoragic”, a declarat Pușcariu.

Profesoara, soția unui judecător de la Judecătoria Ploiești, a fost înjunghiată, marți, la Liceul „Spiru Haret” din oraș, de către un fost elev, în vârstă de 22 de ani, care fusese exmatriculat. Tânărul a reușit să intre în școală profitând de faptul că pe poarta unității a intrat un grup mare de elevi, iar paznicul nu l-a putut observa.

Potrivit IJJ Prahova, asupra tânărului s-au găsit un cuțit de bucătărie cu lama de 10 centimetri, un topor, un patent, o foarfecă, o sticlă în care erau cuie. Totodată, asupra tânărului a fost găsită și o sticlă cu țuică.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top