Connect with us
TAROM, în cazul Mădălinei Mezei: Litigiul s-a stins ca urmare a achitării integrale a debitului

Știri

TAROM, în cazul Mădălinei Mezei: Litigiul s-a stins ca urmare a achitării integrale a debitului

Reprezentanții TAROM au anunțat, vineri, că litigiul Mădălinei Mezei, director general al companiei aeriene, a fost stins pentru că debitele au fost achitate integral. Aceștia au răspuns la comentariile legate de coincidența numirii Mădălinei Mezei la conducerea TAROM și renunțarea la judecată.

”Urmare a unei decizii emise de către Curtea de Conturi a României, auditorii Curţii de Conturi au dispus Companiei TAROM măsuri de remediere a unor situaţii constatate, printre care şi recuperarea unor sume de bani de la salariaţi prin intentarea unor acţiuni în instanţă. Anumite litigii s-au stins prin depunerea în instanţă de către TAROM, a cererii de renunţare la judecată ca urmare a achitării integrale sau parţiale a presupusului debit”, au afirmat reprezentanții TAROM într-un comunicat remis, vineri, MEDIAFAX.

În categoria litigiilor finalizate ca urmare a achitării integrale a debitelor se încadrează și procesele Mădălinei Mezei, care s-au stins concomitent cu numirea acesteia ca director general al TAROM.

”În această categorie se încadrează şi doamna Madalina Daniela Mezei -Directorul General al Companiei TAROM, care a semnat angajament de plată în acest sens”, mai explică cei de la TAROM în comunicat.

După ce Mădălina Mezei a fost numită în 19 iunie la șefia TAROM, în spațiul public a apărut informația potrivit căreia în aceeași zi, litigiile pe care ea și soțul ei, Laurențiu Mezei, le aveau de disputat cu agenția, fuseseră stinse.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top