Connect with us
TAROM suspendă zborurile către și dinspre șapte ţări

Știri

TAROM suspendă zborurile către și dinspre șapte ţări

Compania aeriană TAROM a anunțat că suspendă zborurile către și dinspre șapte țări. Măsura este valabilă până la data de 15 august inclusiv și a fost luată ca urmare a restricțiilor de călătorie impuse de către autorități.

TAROM suspendă zborurile către și dinspre șapte ţări

Ca urmare a restricțiilor de călătorie impuse de către autorități, TAROM suspendă operarea curselor comerciale până la data de 15 august 2020 inclusiv, către/dinspre mai multe țări. Este vorba despre Egipt, Iordania, Moldova, Serbia, Turcia și Liban.
Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate.

„Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Pentru suport, vă rugăm să contactaţi agentul emitent al biletului. Ȋn cazul în care biletele au fost achiziţionate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, vă rugăm ne adresaţi un mail la: contact@tarom.ro”, au transmis reprezentanții companiei.

Menționăm faptul că de la aceste restricții sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene. Este vorba despre cele care transportă mărfuri (cursele cargo), precum și cursele speciale de intervenție solicitate de către autorități. Sunt incluse cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar și zborurile de repatriere (chartere speciale).

Lista cu țările pentru care se instituie carantina va fi actualizată săptămânal

Raed Arafat a anunțat, ieri, noile măsuri din starea de alertă. Conform hotărârii, criteriul pe baza căruia se face stabilirea țărilor/zonelor de risc epidemiologic ridicat, este reprezentat de rata cumulată de incidență a cazurilor noi de îmbolnăvire din ultimele 14 zile raportată la 100.000 de locuitori, care trebuie să fie mai mare ca cea înregistrată în România, în perioada similară.

Pe baza acestui criteriu, Institutul Național de Sănătate Publică întocmește lista țărilor/zonelor pentru care se instituie măsura carantinei pentru persoanele care sosesc în România din acestea.

Aceasta listă se actualizează/revizuiește săptămânal, în fiecare zi de luni, de către Institutul National de Sănătate Publică și este publicată pe site-ul www.insp.gov.ro.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top