Connect with us
Tatăl lui Emi Pian a murit în închisoare. Nicolae Duduianu avea 77 de ani

Știri

Tatăl lui Emi Pian a murit în închisoare. Nicolae Duduianu avea 77 de ani

A murit tatăl interlopului Emi Pian. Nicolae Duduianu avea 77 de ani și s-a stins după gratii, în Penitenciarul Mioveni unde era închis pentru tentativă de omor. Potrivit primelor informații, tatăl lui Emi Pian a făcut infarct. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Nicolae Duduianu a murit după gratii

Nicolae Duduianu, tatăl interlopului Emi Pian, a murit după gratii. Bărbatul în vârstă de 77 de ani era închis pentru tentativă de omor. El a fost condamnat la închisoare după ce a călcat intenționat cu mașina un bărbat pe o trecere de pietoni din București.

Nicolae Duduianu a avut probleme serioase de sănătate când a aflat veste morții fiului său, Florin Mototolea, zis Emi Pian. Bărbatul de 77 de ani nu a participat la înmormântarea fiului. Duduianu a suferit un infarct, însă, atuncii, medicii au reușit să îl stabilizeze.

Emi Pian – ucis în urma unei confruntări

Florin Mototolea, zis Emi Pian, fiul lui Nicoale Duduianu a murit în luna august a acestui an, în urma unui conflict la un joc de barbut. Într-o altercație cu un membru al unui clan rival, Pian a fost înjunghiat cu un cuțit. Interlopul în vârstă de 39 de ani a pierdut mult sânge și a fost transportat la spital cu mașina de către fiul lui. El a ajuns în stare gravă la unitatea spitalicească, unde a și decedat ulterior, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața.

Florin Mototolea era lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România. Anul trecut, în luna septembrie, Emi Pian a fost așteptat cu lăutari, șampanie și artificii la ieșirea din închisoarea Rahova, acolo unde a executat o pedeapsă pentru cămătărie și șantaj.

Tată lui, Nicolae Duduianu, era închis pentru o tentativă de omor. Acesta ar fi călcat intenționat cu mașina un bărbat care traversa strada pe o trecere de pietoni din București. Interlopul ar fi justificat gestul ca reacție la faptul că pietonul mergea prea încet.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top