Connect with us
Ion Manole, tatăl regretatei artiste Mădălina Manole, este în stare gravă la spital

Știri

Ion Manole, tatăl regretatei artiste Mădălina Manole, este în stare gravă la spital

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole se află internat în stare gravă la spital, într-o unitate din Prahova și ar avea nevoie de un transfer la Secția de Terapie Intensivă a spitalului din Ploiești unde, deocamdată nu există paturi libere. Starea de sănătate a bărbatului s-a agravat după ce s-a infectat cu noul virus.

Ion Manole, tatăl regretatei artiste Mădălina Manole, este în stare gravă la spital

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole se află internat în stare gravă la un spital din Prahova. Potrivit Antena3, bărbatul a fost internat în această dimineață. El are nevoie de un pat la Secția de Terapie Intensivă, iar la Spitalul din Ploiești, unde ar putea fi transferat, nu există niciun pat liber la ATI. I s-ar fi propus să ajungă la Spitalul din Focșani, însă familia a refuzat transportul, de teamă că acesta nu va rezista. Ion Manole este conștient, dar are nevoie de suport ventilator. Starea de sănătate a lui Ion Manole a început să se deterioreze după moartea soției sale.

„Moartea soției l-a dărâmat. Ei au fost unul lângă celălalt timp de 51 de ani, este greu să te te trezești singur după atâta timp. Plânge mereu. Este și bolnav, are o mulțime de afecțiuni, ia medicamentele cu pumnul. Are și o vârstă. Suferă enorm că de Paște nu a putut merge la mormântul soției și al fiicei din cauza pandemiei de coronavirus”, a declarat un apropiat al familiei pentru Impact.ro.

S-a stins medicul neurolog Ovidiu Băjenaru

Astăzi, 3 septembrie medicul neurolog Ovidiu Băjenaru s-a stins din viață. Acesta era internat la Secția de Terapie Intensivă a Institutului Matei Balș din Capitală. Băjenaru fusese infectat cu noul virus și era internat de o săptămână și jumătate, timp în care starea lui s-a înrăutățit.

El era șeful Clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgență din București. A fost unul dintre cei mai mari medici pe care i-a avut România. De-a lungul carierei de peste 30 de ani, a primit numeroase premii.
Din 2016, Ovidiu Băjenaru, doctor în științe medicale, era membru corespondent al Academiei Române. Imediat după trecerea acestuia în neființă, managerul spitalului Universitar de Urgență București a transmis un mesaj de condoleanțe.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top