Connect with us
Tatal Ronei Hartner a murit

Știri

Tatal Ronei Hartner a murit: ”Odihneste-te-n pace, Daddy!”

Dupa o suferinta de luni de zile, tatal Ronei Hartner a murit la 79 de ani.

”S-a nascut in duminica de Florii. Si s-a stins azi duminica intr-o pace deplina! Odihneste-te-n pace, Daddy! O sa imi lipsesti. Nimeni nu te poate inlocui. E prea mare linistea!”, a scris Rona pe Facebook.
”Noi mai speram intr-un miracol. Este la o clinica construita de Biserica Ortodoxa. Am ajuns printr-un miracol acolo.

Ne rugam. Stau de 50 de zile in Romania, ceea ce imi deterioreaza viata din Franta, dar prioritatea este tatal meu. Tata a fost tot timpul foarte sanatos. De doua luni de zile i se schimbase vocea si ma rugam sa-l gasesc in viata. A fost la spital, l-au tinut sase zile si a mers acasa. Am venit, am mers la Biserica, ne-am spovedit, impartasit si apoi am mers la spital. Am aflat ca era mult mai grava situatia si atunci am stat foarte mult timp la urgenta.

El a fost afectat, era mult zgomot. (…) Am avut trei saptamani teribile in care plangeam incontinuu. Am inteles pana la urma ca orice s-ar intampla in viata lui, la sfarsitul drumului e lumina. Luni face 79 de ani”, declara Rona intr-o emisiune TV difuzata la sfarsitul lunii aprilie.

Citeste si: INCENDIU PUTERNIC la o fabrica de incaltaminte din Jilava. A MURIT un pompier

INCENDIU PUTERNIC la o fabrica de incaltaminte din Jilava. A MURIT un pompier

Rona Hartner este o actrita de film, cantautoare, cantareata, compozitoare si textiera romana de origine germana, in prezent stabilita in Franta.

In afara de activitatea artistica, Rona Hartner a ramas in memoria publicului cu scandalul sex-gate de Romania, in care era acuzata de catre fostul presedinte al Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, ca ar fi intretinut relatii amoroase cu presedintele Emil Constantinescu.

In anul 2010, Rona Hartner recunostea ca scandalul a fost o inscenare, aparuta din initiativa secretarului lui Corneliu Vadim Tudor, care dorea ca actrita sa fie implicata intr-o campanie politica pentru Partidul Romania Mare.
Sursa foto: Facebook Rona Hartner

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top