Connect with us
Taximetrist jefuit cu pistolul la tampla in Gara de Nord

Știri

Taximetrist jefuit cu pistolul la tampla in Gara de Nord

O intamplare ingrozitoare a avut loc azi noapte in Gara de Nord. Un taximetrist a fost jefuit cu pistolul la tampla de doi tineri.

Intamplarea a avut loc in jurul orei 2 si 30 de minute chiar in gara Capitalei. Un taximetrist a luat doi tineri din Centrul Vechi al Capitalei, stabilind cu acestia ca vor fi dusi la Gara de Nord contra sumei de 200 de lei. Cei doi barbati au acceptat ‘oferta’ taximetristului si s-au urcat in masina fara nicio problema.

Pe drum, insa, acestia s-au razgandit si au cerut inapoi banii taximetristului. Soferul a refuzat sa returneze cei 200 de lei sustinand ca ei au acceptat acest pret cand s-au urcat in masina. Unul dintre barbati a scos pistolul din dotare si l-a pus la tampla barbatului. Acesta a sunat de urgenta la 112, iar politistii au reusit sa ii prinda pe infractori.

UPDATE. Crima in magazinul Alinei Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu. Ucigasul, prins

VIDEO VIRAL. O vaca se napusteste asupra unui om. Motivul te lasa fara cuvinte!

Cei doi barbati vor fi acuzati de talharie si risca ani grei de inchisoare, anunta Antena 3. Momentan, nu se stie daca barbatii au cazier penal. Politistii verifica antecedentele lor penale. Nu este primul caz de jaf in taxi in Romania. La inceputul acestui an, un alt taximetrist, de data aceasta constantean, a fost furat de doi tineri care l-au amenintat cu cutitul.

Barbatul a fost lasat fara 170 de lei si telefonul mobil. Cei doi tineri il rugasera pe sofer sa ii duca de la Constanta la Medgidia, scria la acea vreme bzi.ro. Politistii i-au gasit pe cei doi infractori la numai o ora dupa producerea faptelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top