Connect with us
Te confrunţi cu o problemă financiară presantă? Iată cum obţii bani cel mai rapid

Știri

Te confrunţi cu o problemă financiară presantă? Iată cum obţii bani cel mai rapid

Te confrunţi cu o problemă financiară presantă? Iată cum obţii bani cel mai rapid

Nu mai este un secret că oamenii apelează din ce în ce mai des la credite în bănci. Chiar dacă nu sunt cele mai bune variante pentru a scăpa de datorii, Financer.com recomanda o altă metodă benefică în cazul acelor persoane ce au o nevoie urgentă de bani. Creditul IFN câştiga încrederea oamenilor de câţiva ani, în spaţiul românesc fiind prezente câteva astfel de instituţii. Credit fără venit lunar sună bine pentru cineva care vrea să dispună rapid de nişte bani.

Cum de altfel, şi un credit fără adeverinţa de venit este atractiv pentru creditori. Însă, despre ce este acest tip de împrumut şi cu ce se diferenţiază faţă de unul normal, cunoscut de cei mai mulţi?

IFN sau „cum poţi face rost de bani mai rapid”

IFN este cunoscut drept Instituţie Financiară Nebancara ce a devenit foarte apreciată de către aceia ce doresc să realizeze un împrumut fără prea multe bătăi de cap. Diferenţele între IFN şi creditul normal sunt numeroase şi se rezuma, în principal, la procesul de acceptare al creditului.

Spre exemplu: dacă pentru un credit la orice bancă este nevoie de o persoană girantă sau de o garanţie, în cazul unui credit IFN nu mai este necesară prezenţa acestor garanţii. Asta nu este tot, împrumutul se poate realiza doar cu un buletin, faţă de un credit normal ce necesită o lungă listă de acte. Este un credit fără venit lunar ce poate fi aprobat instant, iar banii să fie primiţi de către solicitant în maxim 24 de ore. Însă, există şi câteva dezavantaje faţă de un împrumut normal.

Credit fără adeverinţa de venit, dar sumele nu sunt la fel de mari

Dacă în cazul unui credit bancar normal o persoană are oportunitatea de a solicita o sumă mare de bani, când vine vorba de un credit rapid IFN, aceasta nu poate dispune de sume colosale încă de la primul împrumut. Într-adevăr, este un avantaj acela că se discută despre un credit fără adeverinţa de venit, însă, oamenii nu pot să solicite foarte mulţi bani. Un astfel de împrumut este benefic pentru acele momente când apar probleme financiare minore ce necesită rapid o rezolvare.

Credit fără venit lunar, o alegere avantajoasă

Când persoana doritoare să acceseze un astfel de credit are nevoie de o sumă urgenţă destinată unui caz minor, spre exemplu plata unei întârzieri la bancă, sau achiziţionarea unor produse mai ieftine, fără îndoială IFN este alegerea ideală. Însă, dacă se pune în joc un apartament, o maşină nouă, o casă, oamenii ce doresc un împrumut pentru ele, trebuie să apeleze la o bancă. Şi Instituţia Financiară Nebancara lucrează în termeni legali şi în relaţie cu Banca Naţională, dar paşii ce necesită îndepliniţi pentru a obţine un credit sunt diferiţi. Ceea ce caracterizează cu adevărat aceste instituţii, din ce în ce mai prezente în România, este rapiditatea. Totul se realizează în cel mai scurt timp.

IFN vs credit normal

1. În 24 de ore sunt primiţi banii de către solicitant
2. Nu sunt necesare acte cu excepţia buletinului
3. Pot fi împrumutate sume mici de bani
4. Rambursarea banilor este realizată în mai puţin timp

Specialiştii recomandă cu încredere un astfel de credit acelora ce au nevoie urgentă de o sumă de bani. Totul este conform legii şi mult mai simplu, rapid şi sigur!

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top