Connect with us
Tendinte rochii de mireasa in 2023

Știri

Tendinte rochii de mireasa in 2023

Tendinte rochii de mireasa in 2023

Nunta este, fara indoiala, evenimentul care solicita cele mai multe resurse pentru o organizare ca la carte. Fiind o ocazie atat de speciala, toate detaliile trebuie tratate cu o atentie deosebita. Desigur, in toata aceasta poveste, rolul principal il joaca vestimentatia miresei, careia i se acorda un interes maxim.

Unele dintre femeile care urmeaza sa se casatoreasca stiu cu mult timp inainte cum vor sa arate rochia, in timp ce altele se hotarasc doar in momentul in care probeaza mai multe modele.

La fel ca in cazul hainelor de zi cu zi, trendurile in ceea ce priveste rochiile de mireasa se schimba de la un an la altul. Designerii vin cu propuneri care mai de care mai originale in fiecare an, iar daca urmeaza sa te casatoresti in 2023, ai de unde alege! Iata ce fel de rochii de mireasa vor fi la mare cautare anul acesta!

ROCHII DE MIREASA PRINTESA

Stilul printesa este nemuritor. Trecerea timpului nu poate diminua in niciun fel farmecul acestor rochii de mireasa, asadar, daca visezi la un eveniment de poveste, opteaza pentru acest stil fermecator. Elegante si diafane, aceste creatii vestimentare reprezinta o alegere populara pentru femeile care vor sa isi puna in valoare feminitatea si finetea. 

In plus, acest stil este potrivit oricarei siluete si inaltimi, avantajand trupul oricarei femei si oferindu-i un aer elegant si nobil. Croiala specifica iti va complimenta talia prin intermediul corsetului si te va face sa te simti cu adevarat speciala. Purtand o astfel de rochie, vei avea garantia ca toata atentia celor din jur va fi indreptata catre tine!

Mai mult decat atat, aceste modele sunt si foarte confortabile. Chiar daca la prima vedere par destul de voluminoase, ofera o libertate de miscare excelenta. Astfel, vei putea dansa in voie pe toata durata evenimentului si te vei bucura din plin de cea mai importanta zi din viata ta!

ROCHII DE MIREASA SIRENA

La fel de populare in acest an sunt si rochiile de mireasa stil sirena. Acestea se potrivesc de minune femeilor inalte si zvelte, cu talia subtire si un trup armonios, deoarece modelul in sine este conceput in asa fel incat sa scoata in evidenta formele corpului. Rochia de mireasa stil sirena este una extrem de feminina si acapareaza in mod placut privirile tuturor celor din jur. Acest model de rochie se muleaza perfect pe corp si este preferatul mireselor indraznete si senzuale.

ROCHII DE MIREASA 2 IN 1

Iti este greu sa te hotarasti la un singur model? Ia in calcul rochiile 2 in 1! Cu ajutorul lor, vei putea avea doua tinute intr-una singura. Astfel, ai putea purta in aceeasi seara o rochie tip Printesa sau A-Line, dar si una tip Sirena. Un model 2 in 1 este perfect pentru femeile care isi doresc sa-i surprinda pe invitati cu diversitatea tinutelor alese. Alege aceasta varianta si vei avea garantat un look de senzatie, dar si fotografii de revista!

In cadrul salonului Georgiana Iordache gasesti o multitudine de modele de rochii de mireasa si rochii de ocazie. Fa-ti o programare direct de pe website-ul nostru georgianaiordache.com si vino in showroom-urile noastre situate pe Strada Vasile Lucaciu, nr. 44, Bucuresti si Strada Murelor, nr. 5C, Ploiesti unde ai parte si de consultanta de specialitate gratuita, pentru ca alegerea pe care o faci sa fie cea mai buna pentru ține.

Te asteptam cu drag la proba si consiliere gratuita in design vestimentar pentru a alege rochia visurilor tale.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top