Connect with us
Tendintele primaverii in machiaj

Știri

Tendintele primaverii in machiaj

Iata care sunt tendintele primaverii in machiaj!

Primavara aceasta aduce cu ea numeroase schimbari in privinta machiajului si a frumusetii. Pentru un look la moda trebuie sa respecti tendintele, dar si sa alegi ce ti se potriveste mai bine. Iata ce se poarta sezonul acesta in materie de machiaj si cum poti realiza cel mai rapid make-up in zilele aglomerate!

UITE CE ACCESORII TREBUIE SA PORTI IN ACEASTA PRIMAVARA!

1. Se poarta in continuare buzele rosii. Bineinteles ca acestea au facut senzatie dintotdeauna, insa in primavara aceasta sunt la moda mai mult ca niciodata. Daca alegi o nuanta care sa ti se potriveasca, porti purta buzele rosii chiar si in mijlocul zilei. Desigur, tinuta si restul produselor de machiaj folosite sunt foarte importante daca vrei un look fresh. Nu stii inca secretul unor buze rosii perfecte? Ei bine, afla ca hidratarea este cheia! Asigura-te ca pielea fina a buzelor este hidratanta intens in prealabil cu o masca din uleiuri naturale. Daca iti simti buzele uscate le poti exfolia cu un amestec din zahar si ulei de cocos. Astfel rujul se va pastra intact si tu vei arata perfect.

2. Nu stii ce sa alegi pentru machiajul ochilor? Nuantele de albastru sunt pe val in aceasta primavara. Tendintele te indeamna sa alegi absolut orice nuanta care iti place si ti se potriveste. Foloseste-o pe post de fard de pleoape, sau pe post de creion contur pentru ochi. Cu o mascara pentru volum si albastru in jurul ochilor, privirea ta va fi extrem de patrunzatoare.

3. Daca albastrul nu este pe gustul tau, poti opta pentru auriu. Desi ai putea avea impresia ca aceasta culoare se potriveste mai mult pentru evenimentele de seara, exista nuante care pot fi purtate fara probleme in orice moment al zilei. Ai nevoie doar de un machiaj foarte subtil si delicat.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top