Connect with us
Tentativă de crimă înaintea meciului dintre FC Liverpool și AS Roma! Două persoane au fost reținute

Știri

Tentativă de crimă înaintea meciului dintre FC Liverpool și AS Roma! Două persoane au fost reținute

Poliția din Merseyside a arestat marți seara doi bărbați din Roma, în vârstă de 25 și 26 de ani, cu suspiciunea de tentativă de crimă, după ce un bărbat de 53 de ani a fost rănit grav înainte de victoria din Liga Campionilor a echipei Liverpool cu ​​5-2 în fața echipei AS Roma.

Ofițerii de poliție au fost chemați înainte de înceoerea partidei, la ora 19.45, după ce victima, considerată a fi din Irlanda, a suferit o rană gravă la nivelul capului.

Citește și: Rezumat video! Liverpool – AS Roma Scor Live SCOR 5-2 – Romanii recuperează!!!

Bărbatul a fost dus la Centrul de Neurologie din Walton, unde starea lui a fost descrisă ca fiind critică.

„Clubul Liverpool este șocat și înspăimântat după ce un suporter din Liverpool a fost lăsat într-o condiție critică, fiind atacat înaintea meciului cu AS Roma din Liga Campionilor.

Citește și: Rezumat video Liverpool – As Roma SCOR FINAl 5-2 – Meci de infarct

Gândurile noastre, în primul rând, sunt alături de victimă și de familia sa. În acest moment foarte traumatizant, le oferim sprijinul deplin. Clubul a colaborat cu serviciile de urgență încă de la incident și a continuat să facă acest lucru și după”, au declarat reprezentanții clubului FC Liverpool.

Victima a fost lovită cu o curea

Inspectorul de poliție, Paul Speight, a declarat:

„Credem că victima a fost în Liverpool împreună cu fratele său pentru semifinala dintre Liverpool și Roma și a fost agresată în timpul unei altercații între fanii echipei AS Roma și Liverpool, lângă pubul The Albert, la ora 19.35”.

Porivit martorilor, victima ar fi fost lovită cu o curea, până a căzut la pământ. În acest moment, se află în stare critică.

Rezumat video. Liverpool – As Roma Scor 5-2. pentru meciul dintre Liverpool și As Roma. Echipa italiană a fost macelărită în această seară de Liverpool care a marcat  5 goluri în poarta AS ROMA. Roma a încercat să își revină în lupta cu balaurii de la Liverpool și reușeste să schimbe soarta acestui meci. Umilința romanilor nu a fost atât de mare. Roma are nevoie la retur de acel 3 la 0! Iată rezumatul video al meciului dintre Liverpool și As Roma.

Meciul Liverpool – As Roma a fost live text pe Huff.ro. De asemenea meciul Liverpool – As Roma a fost transmis și live stream aici.

Rezumat video – Liverpool vs As Roma SCOR 5-1

Rezumat video în limba română. Liverpool – As Roma.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top