Connect with us

Știri

Test juridic pentru Oana Zavoranu. CE SE INTAMPLA CU FIRMA MAMEI SALE SI CU BANII

Marioara Zavoranu ii lasa in urma fiicei sale o firma in care la ora actuala taie si spanzura doi administratori. Oana Zavoranu trebuie sa mai astepte pana va pune mana pe 55% din actiunile detinute de mama sa in firma Agricomex.

Oana Zavoranu trebuie sa mai astepte ceva timp pana intra in mainile averii mamei sale. CANCAN.ro scrie ca tocmai ce a fost convocat Consiliul de Administratie al firmei unde in clipa de fata doi administratori au drept de semnatura.

CITESTE SI: NOUL VIDEOCLIP SEMNAT ALINA EREMIA FACE DEJA RAVAGI. IL POTI VEDEA AICI!

Jurnalistii de la CANCAN.ro i-au sunat pe cei de la firma Marioarei Zavoranu pentru a povesti despre demersul legal in urma caruia Oana intra de drept in aceasta afacere, controland 55% din actiuni, fiind mostenitoarea averii mamei sale.

oana zavoranu 01

Avocatii sustin ca desi cei doi administratori taie si spanzura in aceasta firma, actiunile Oanei raman la ea, nimeni neavand vreun drept sa i le ia. Potrivit expertilor, Oana trebuie sa treaca prin instanta pentru a pune mana pe actiunile firmei, iar dupa birocratia necesara in acest caz, vedeta va fi actionar majoritar. Pana la lamurirea din punct de vedere juridic a situatiei de la Agricomex, cei doi consilieri din Administratie preiau fraiele conducerii.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top