Categorii Știri

Test juridic pentru Oana Zavoranu. CE SE INTAMPLA CU FIRMA MAMEI SALE SI CU BANII

Marioara Zavoranu ii lasa in urma fiicei sale o firma in care la ora actuala taie si spanzura doi administratori. Oana Zavoranu trebuie sa mai astepte pana va pune mana pe 55% din actiunile detinute de mama sa in firma Agricomex.

Oana Zavoranu trebuie sa mai astepte ceva timp pana intra in mainile averii mamei sale. CANCAN.ro scrie ca tocmai ce a fost convocat Consiliul de Administratie al firmei unde in clipa de fata doi administratori au drept de semnatura.

CITESTE SI: NOUL VIDEOCLIP SEMNAT ALINA EREMIA FACE DEJA RAVAGI. IL POTI VEDEA AICI!

Jurnalistii de la CANCAN.ro i-au sunat pe cei de la firma Marioarei Zavoranu pentru a povesti despre demersul legal in urma caruia Oana intra de drept in aceasta afacere, controland 55% din actiuni, fiind mostenitoarea averii mamei sale.

Avocatii sustin ca desi cei doi administratori taie si spanzura in aceasta firma, actiunile Oanei raman la ea, nimeni neavand vreun drept sa i le ia. Potrivit expertilor, Oana trebuie sa treaca prin instanta pentru a pune mana pe actiunile firmei, iar dupa birocratia necesara in acest caz, vedeta va fi actionar majoritar. Pana la lamurirea din punct de vedere juridic a situatiei de la Agricomex, cei doi consilieri din Administratie preiau fraiele conducerii.

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More