Connect with us
TEST ONLINE. Alege o imagine si vezi cat de puternic e psihicul tau

Știri

TEST ONLINE. Alege o imagine si vezi cat de puternic e psihicul tau

– DACA AI ALES IMAGINEA CARE REPREZINTA O LUME MAGICA –

Psihicul tau nu e tocmai cel mai forte din lume. Esti o persoana profund emotionala, iar acest lucru este perfect descris de imaginea de la punctul doi. Alternezi intre starea de fericire si tristete, lucru dezvaluit de campul inflorit si colorat si momentul zilei din imagine: noaptea. Iti pui prea multa incredere in cei din jur si tocmai din aceasta cauza ai mult de suferit.

– DACA AI ALES IMAGINEA CURAJULUI –

Esti o persoana careia ii place sa se implice in absolut orice activitate care solicita creativitatea si neinfricarea. Te arunci in orice aventura fara sa analizezi foarte mult pasii sau fara sa pui la cale o strategie de supravietuire. Asta arata ca psihicul tau este pregatit pentru orice eventualitate.

Esti o persoana suficient de constienta de riscurile la care te expui de fiecare data cand te implici intr-un proiect periculos. Iti plac aventurile extreme, iar cei din jur te cunosc drept o persoana invincibila, care nu oboseste niciodata.

– DACA AI ALES IMAGINEA NUNTII –

Nu stai foarte bine la capitolul psihic puternic. Esti o persoana deosebit de sensibila. Poti impresiona lumea din jurul tau cu ideile tale (uneori fanteziste) despre lume. Iti ghidezi viata dupa vocea inimii si uiti de creierul tau in momente cheie. Nunta simbolizeaza renuntarea la viata solitara si angajarea intr-o noua etapa a vietii oricarei persoane.

Asta nu inseamna ca cei care se casatoresc stau prost cu psihicul. Este vorba pur si simplu de o interpretare pe imagine. In aceasta imagine ies la iveala emotiile, sentimentele, iluziile oricarei persoane care vrea o familie, iar acestea nu au nimic de-a face cu ratiunea.

Pagini: 1 2

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top