Testul buricului îți arată dacă ai nevoie sa slăbești. L-ai încercat?

01.07.2015
Testul buricului îți arată dacă ai nevoie sa slăbești. L-ai încercat?

Ultima tendință a acestei veri o reprezintă testul buricului care îți arată dacă ai nevoie să slăbești. Încercă și tu testul pentru a vedea dacă trebuie să mai dai sau nu jos câteva kilograme.

Testul buricului, cunoscut pe internet sub denumirea de „Belly button challenge” îţi dezvăluie dacă este nevoie să mai slăbeşti. Mai nou poţi vedea pe internet imagini cu oameni care încearcă să îşi atingă buricul cu mâna dată prin spate şi să îşi cuprindă astfel talia. Există însă și sceptici care nu sunt deacord cu această teorie.

Testul buricului a pornit de pe rețelele de socializare din China și a ajuns viral în întreaga lume. Astfel, în prezent există milioane de oameni încearcă să îşi atingă buricul printr-o răsucire a mâinii prin spatele lor.

Experţii care analizează testul buricului, devenit viral pe reţelele de socializare din China, spun că abilitatea de a-ţi atinge buricul în acest mod are prea puţin de a face cu faptul că ai o greutate sănătoasă pentru organismul tău şi are mai mult de-a face cu faptul că ai un corp flexibil sau nu.

Cu toate acestea, poți încerca și tu noul trend pentru a vedea cât de flexibil ești și pentru a hotărî singur dacă este cazul sau nu să te apuci serios de o dietă de slăbit.  Mai mulţi instructori de fitness admit că, dacă nu eşti capabil să îţi atingi buricul cu mâna trecută prin spatele tău, există câteva motive solide pentru care nu poţi face asta.

Sursa foto: abc11.com